En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Fars dag med omväxling

Idag har vi firat far, vi började med frukost länge och helt plötsligt när vi fortfarande satt i morgonrocken parkerade ett gäng med bilar utanför, jag gick ut i rosa morgonrocken och hela spårgänget var där! Susann, Tessan, P-A, Petra, Carina och Lizlott var där!
Det var bara på med grönbyxorna och hänga på. Vi gick en långpromenad och hundarna busade värre hela vägen. Dreamer var lite avvaktande mot hela högen av rusande aussies men i mitten av promenaden så släppte allt och hon for som en tätting också!
Vi hade lagt spåren innan och fikade när vi kom tillbaka. Svinkallt och blåsigt värre!
Kissys spår gick bra, ett tapp på en pinne men annars jättenoga. Jag valde ett snårigt spår som Nanook hade här sist och mycket lövmark. Men jag var nöjd.
Tessan o Gucci var först färdiga så vi gick hem och tränade lite lydnad i paddocken, helt jättebra gick det med Gucci, vilken kontakt!! Rutan med taget funkade också jättebra. Jag tränade kontakt och plats med Dreamer och ren lyndad med Kissy. Och vad det ösregnade i slutet! Då var det skönt att komma in i värmen.
Susann hade gjort pastasallad och det åt dom med god aptit, jag och Johan höll på med fars dag middagen, hans pappa skulle komma hit så vi avstod för att äta älgfilé lite senare.

Mycket prat och trevligt blev dagen.

Nemo och Norton har varit i Malmö på valputställning. Nemo blev Bir och Norton blev 3 bh. Kanonkritiker och mycket beröm för sina rörelser!!
Sandra W´s kull var där och en söt tik blev Bim och hp på syskongruppen.
Senare slutade Nemo som Grupp-3!! Vi tycker det var en bra upprättelse sedan förra årets Bis med Skrot just där! Äran i topp tack vare gulliga valpköpare! Vad vore vi utan er??

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-09 17:30

Ett jättegrattis till kennelframgångarna!!!

Skrivet av Anneli m Winston, 2008-11-09 19:22

Spår i Tina-skogen vill vi åxå vara med på nån gång i framtiden om vi får och kan... ;o)
Mega stort GRATTIS till Nemo och Norton!!! Tråkigt att inte lilla Nea kunde vara med, men tyvärr är livet sånt ibland...
Även jättestort GRATTIS till Sandras kull som hade utställning på olika håll i Sverige!!!
Ha det så bra!!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-11-09 19:49

Tack för en trevllig dag. Det var roligt att du kunde var med. Jag kan på lördag. Det hade varit kul om det var fler som kan vara med.
Susan

Skrivet av Susan, 2008-11-10 07:41

Jag kan oxå på lördag. Tack för husvärmen och de fina orden! Morgonrockskortet gillar jag skarpt, en uppfödare är väl inte mer en bara människa ;) Kram från Valladahulliganerna...

Skrivet av Vallda, 2008-11-10 10:40

Grattis till BIG3 hälsa syrran

Skrivet av Pia, 2008-11-10 14:17

Hei igjen!
Jammen så stilig da, å få besøk på morgenen! :)
Det prøvde jeg og en venninne å gjøre med Frøydis i våres også, hihi!! Hun kunne nok godt tenkt seg et forvarsel, men tok det sporty allikevel:)
Her går det kjempefint. P`Trine har fått hilse på et par av nabolagets hunder, og har rast rundt på gresset med en cairnterrier. Snøen er dessverre erstattet av gjørme...urrrk...

Skrivet av Siv,Egon & P`Trine, 2008-11-10 21:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?