En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Lära känna tiden

Ja, nu har lära känna tiden börjat. Hela familjen talar lite Amerikanska med Dreamer blandat med Svenska.. Låter lite skoj för den ovetande om situationen!!

Idag har det varit mycket folk här som vi inte känner, hästspekulanter på Sandras Hasse. Jag har låtit Dreamer vara med så mycket som möjligt och hon är frimodig utan att vara överdriven.
Vi gick även en promenad längs stora vägen, in bland några hus och hon är hur följsam som helst! Leker i skogen fullt röj, träffade lite kor och en Vorsteh idag, dom såg mystiska ut!!

Sandra gick ut ett spår för Kissy, det gick bra när vi gick det. Alla apporterna in och hon var glad o nöjd. Det började i risskog och avslutade på fält. Där blev näsan högre men båda apporterna togs in utan problem.

Vi har börjat lite med Dreamer också, inomhus med plats och lite fot. Hon kan absolut inget på Svenska så det är att gå tillbaka till valpstadiet med en 8 månaders!! Men hon fattar snabbt och är jättevillig att lära. Äta är inte fullt så skoj men det gör inget, hon är mullig nog!
Hon är en skugga av mej, ligger runt mina ben när jag håller på med vintrablomlådorna ute. Samtidigt så sprang hon efter en katt så Kissy inte hann med när vi var ute. Våran Zimba går bra men grannens svarta den var skoj!

Så är läget idag!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-08 18:39

Hei Tina!
Så bra at alt går bra med Dreamer:) Det er noen flotte hunder vi har fått, det er sikkert! P`Trine er nysgjerrig, vennlig og lærevillig, og jeg erfarer det samme som deg; alt må inn som på en liten valp. Idag har vi vært på lang skogstur sammen med en venninne og hennes to collies, og det gikk helt strålende, ingen problemer med å møte fremmede; to eller firbente:)

Så, det er sikkert at det kommer små Egonbabyer?! WOW! Det blir såå spennende!! Lov å send en sms eller mail når det skjer, hva? :)
Klem, Siv

Skrivet av Siv, Egon & P`Trine, 2008-11-08 19:00

Vad roligt att det funkar så bra!! Gott att Sandra är på benen igen också!!Tur det inte blev värre...
Håll tummarna för oss imorgon!
Kram Nemo & co

Skrivet av Siggenemo, 2008-11-08 19:29

Gratulerer til Johan med farsdagen
i går. Dreamer ser jo herlig ut.
Mine er herlige de også.
Klem Kirsten.

Skrivet av Kirsten, 2008-11-10 23:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?