En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Kaos i kaoset!

Dreamer är en fantastisk hund! Igår var eldprovet! Gail följde med ner till hoppträningen, Oscar skulle hoppa Ruby, Sandra min kusins travare. Allt flöt och var lugnt ända tills Sandra kom ur balans, hästen hoppade av mycket högre än tänkt och hon tappade balansen och for med huvudet in i sargen och blev sparkad på knät när hon satt fast i stigbygeln.
Vi trodde nog alla där i röran att benet var av. Efter lite väntan så kom ambulans och transport till Varbergs lasarett. Mitt i denna röran med hästar och folk i massor så stod stackars Gail och Dreamer! Tala om cool Californisk människa o hund. Inte ett pip eller oro Dreamer visade!
Alice blev väldigt ledsen, hon trodde nog att Sandra dog och var väldigt bekymrad när pappa kom och skulle följa med ambulansen...

Nå, väl Sandra klarade sej undan med blotta förskräckelsen, en hjärnskakning och skrubbsår på benet som alla trodde var av! Vila i några dagar sedan är det väl full fart igen, travaren skall hoppas punkt slut!

I morse körde jag Gail till båten i Varberg där hon skulle fortsätta till Danmark och sina berner vänner skall till Tyskland och på utställning.
Jag var lite trött efter två nätter som varit oroliga!

Dreamer har varit på promenad med oss och ponnyn i skogen. Hon leker fint med Kissy och vi träffade grannens BC blandning i skogen och dom lekte fint. Ägaren blev förvånad när jag sa att hon varit i Sverige mindre än två dygn!

Nu är det kväll och snart lagligt att gå till sängs!

En trött matte Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-07 16:53

Ojdå! Vilken tur att Sandra inte blev värre skadad än så!!! Hälsa henne från mig!!!
Vart är Crazy nu förresten?

Skrivet av Sandra, 2008-11-07 16:55

Sicken tur Sandra hade! Nästa gång får hon se till att sitta kvar ;) Kul att det går så bra med Drömmen, vi kanske syns på söndag...

Kram Tessan

Skrivet av Tessan & Gucci, 2008-11-07 19:03

Men herre gud!!!! Stackars Sandra, snacka om att ha änglavakt!!! Vilken tur att det inte blev värre. Hälsa henne Krya på dig från oss alla!!!
Massa kramisar Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-11-07 19:58

I bland har man tur. Tänk vad som kunde ha hänt. Vet hur det känns, Madde har flygit av fler än en gång och det har gått bra än så länge. Nu är hon iväg med pappa och bror och kör Enduro. Hon är tuff den tjejen och det verkar som om er Sandra är det också.
Pärlan är givetvis med och håller kollen på alla som kör ut i skogen. Hon älskar att vara med dom på lördagarna och blir jätte sur om dom åker utan henne.

Ta hand om Sandra och alla dom andra i er familj, nu är det brottom på pottan med vår lille kille som nu är torr på dagarna.

Kram Lena

Skrivet av Lena, 2008-11-08 11:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?