En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jetlaggad hund

När valpköpare nästa gång har en åsikt om att det är lite jobbigt att valpen vaknar 5 på morgonen skall jag berätta hur det är att ha en jetlaggad hund på 8 månader! Inatt kl 02:30 vaknade jag att Dreamer gjorde rundan här hemma, en tom påse som nog innehållit hundgodis hittades. Jag klädde på mej och gick ut med henne o Kissy, dom rastade sej och sedan ville Dreamer leka!! Jo, det var ju kväll i Californien och dags för lek!! Hur skoj är det att leka mitt i natten, blåsigt o kallt?? Sådär för matten men Kissy hängde gärna på.

Nå väl, somnade väl efter ett par timmar för att gå upp tidigt och gå berömda Bonderundan. Hon fick allt gå i koppel första biten men sedan så sprang hon lös och tittade på västkustens höstmorgon. När vi nu kom hem så tog vi stallet och hon är lös och smidig hela tiden. Hästar är hon ju van vid så in i hagen och kika vilka dom var.

Dreamer är väldigt lyhörd, lekfull och uppmärksam. Inte ett uns rädsla för något hittils! Inte van vid barn men när Alice kom upp i morse så viftade hon glatt på stumpen och gjorde vänliga inviter.

Här ett kort på leken med Kissy i morse

Vet ni vad det jobbigaste igår var? Jo att baxa in den jättestora buren som Ptrine och Dreamer flög i. Den skulle Kirsten ha och den var enormt stor!! Jag vet inte hur många gånger vi försökte baxa in den i Fröjdis bil... 7 damer och en man försökte nog i 1 timma!! Men det gick!

Här ett kort när dom precis är uttagna på parkeringen utanför terminalen!

Nu skall jag fixa lite frukost, Gail kanske vaknar snart...

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-11-06 08:50

Tack för uppdateringen :)
Och hoppas att tidsomställningen går snabbt för er. Hon ser verkligen skitfin ut :)
kram Tina i Nol

Skrivet av TTW, 2008-11-06 09:00

Så lilla fröken har äntligen kommit nu. Jag blev riktigt orolig när jag läste om "strul vid incheckningen", och tänkte vad är det som strular som inte kommer att strula vid nästa försök, tänk om det är nån papperslapp som är fel....

Men nu är hon alltså ändå här, och så bra att acklimatiseringen verkar gå hur fint som helst! Borträknat jetlagen då...:)

Hon är jättefin, och syskonen med!

Skrivet av Monster-Lena, 2008-11-06 09:07

Du kan gått ha lite jetlag på din jycke! *skadeglad* :) Hon verkar ju otroligt trevlig och lätt att ha och göra med iaf! Ska bli kul att få se henne framöver!!!

Skrivet av Sandra, 2008-11-06 09:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?