En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Uppsagd och Uppdaterad!

Ja, idag har kroppen sagt upp sej! När det är sådana väderväxlingar och blåst då fungerar inte min kropp!! Släpa sej runt rundan med hundarna, ont över allt är summan... Men det finns positiva sidor av elände! Jag försöker att se det så och hoppas att andra också gör det!
Ialla fall, det positiva är att hemsidan äntligen har blivit uppdaterad! Inte mycket men lite.... Lite på valpsidan, hästsidan och familjen. Uppdatering av hussidan och hundar kommer när mera kort är tagna!
Nästa vecka börjar skolor och jobb igen, skall bli ganska skönt att allt blir i sina vanor igen, men det kommer att bli hårt att gå upp på morgonen igen!!

Igår hade jag tur, jag fick bevis på att jag tränar! Apportering!! Just som jag släpat mej ut och höll på körde "hela" brukshundsklubben till skogen för träning!! Inte hela kanske men nästan! Ki, Solvej, Catharina och Lena. Jag vinkade glatt med apportbocken som hej!!
Jag och Oscar tog hundarna som sällskap och gick bort och hälsade samtidigt som vi innan hade planerat att plocka svam. Bäst att tala om var man är så man inte hamnar mitt i spåren!! Crazy och Kissy lekte lite med Lenas hundar på vägen ut till svampisarna, vi hittade bara lite men det räcker till en macka i alla fall!

Nu skall jag försöka göra lite husmorsarbete och cykling med hundarna.

Ha det i blåsten!
// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-08-14 12:50

Nu blev jag änna rädd... UPPSAGD, jag trodde först att du blivit uppsagd på jobbet... Ja det är väl inte bättre att kroppen säger upp sig men jag tror att du mycket väl förstår vad jag menar... I morgon åker vi ut på ännu en utställningsrutt... Rapport kommer som vanligt!!!
Kramisar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-08-14 13:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?