En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Mycket besök och en inte farligt skadad man

Jo, det är inte någon större fara med mannen! Genom ett under klarade han ögonen, nu är han ju ögonlyst ua också! Han vet hur stackars hundarna känner sej när man gör det också. Tummen är öm och kan beskådas på Lenas sida.
Kim o Ben har anlänt från Belgien, det är alltid lika skoj och kärt återseende. Dom har med sej Kims bror Russel och 5 hundar. 3 av dom är aussies som skall ställas på WW. Jättefina och goa hundar. Det är så stor skillnad på deras hundar nu och för 6 år sedan när vi möttes första gången. Då gick dom nästan inte promenader och hundarna hade ingen kondis, nu är det sunda hundar med mycket spring i benen och kondis!! Även våran inställning till hunderiet har påverkat Kim o Ben så nu pratas med mera om mentaliet och hälsa istället för enbart utställningshundar.
Lena, Carina, Catharina och Lizlott var i "vår" skog och kom på en snabbis visit, även där kärt återseende för Kim o Ben.
Lite senare ankom Norton med husse o matte och vi hade en trevlig eftermiddag som även Susann o Sture anlände till. Mycket hundprat och utbytte erfarenheter. I Nortons familj ingår ju 2 långhårs Collie o en Sheltie, det är nog dom mest välvårdade Collies som jag har sett!! Även Sheltien men den har ju inte fullt så mycket päls!!
Norton fann Kissy som lek kamrat och dom busade hela eftermiddagen. Kissy kom tom hem från korna för att leka!!
Vi skulle packat husvagnen som fick genomgå en service, men vi pratade gärna istället! Det är ju några dagar kvar....
I eftermiddag så flyttar hästarna en vecka till min kusin, det räcker för Sandra att ta hand om kor, får och hönor + grannens Shettis när vi är borta. Kissy får vara behjälplig där vid mjölkningen.

Jag vill tacka alla underbara vänner för en kanon utställning i Borås, även om priserna inte blev så bra så hade vi sååå trevligt!

Silly har blivit mamma igen, jätteskoj och Kissy har fått helsyskon!! Dom kan verkligen rekommenderas, vi är ju så nöjda med Kissy och hennes syskon.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-06-30 09:28

Ja, gör reklam för Sillybebisar nu! ;) Jag har åtminstone två hanar och en tik kvar.
Syns på torsdag!
Kramis och villken tur att Johan inte var illa skadad!!!

Skrivet av Sandra, 2008-06-30 11:44

GRATTIS TILL ALLA MINA SYSKON PÅ 1 ÅRS DAGEN!!!!!!!!!
FRÅN MILOU MED FAMILJ!!!!!!

Skrivet av Milou med familj, 2008-07-01 17:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?