En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Vilken dag!!

Ibland vill man glömma vissa dagar!
Men vi börjar med något bra, igår! Nemo och Lady Saphira var på Gräfsnäs på utställning, det var många hundar med men bara dom som aussies. Båda blev Bir och hp . Sedan blev Nemo Big 1 och Bis 3!! Gissa om jag hade en glad Pernilla i luren kl 22.00 på kvällen! Vi är så glada över detta!!

Nu till Lördagen: Upp och iväg till Borås, där vi skulle ställa ut Miffo och Skrot och Crazy hade avelsklass. Först ut var valparna, Nemo 1 bh valp, Nelson 2 valp. Jättefina kritiker och bra uppförande. Sedan tikarna. Tequila 1 hp, Makea 2hp, 3 Meja, 4 Nemi och R en Onedis tik, jättesöt. Tequila blev sedemera Bir o Nemo Bim. Oplacerad i Biset. Men ändå!! En mycket stolt Carina gick o hämtade fina priser ( det är alltid fina priser i Borås!) Under denna bedömning upptäcktes av domaren Bo Wiberg att Meija saknade tänder!! Något vi aldrig sett, Lena var lika glad över sin hund ändå, men mina avelsplaner hamnade ju lite längre ner... Men dom fyllde 6 månader igår så det finns hopp... Värre var det för Gucci, där saknades också tänder, något vi heller aldrig sett. Har inte haft detta i dessa linjer förut så det blev en överraskning!! Stackars Tessan, ett blått band blev det! Milou också, han var för grov o stor. Skrot o Miffo fick var sitt hp.
Maries Lucy och Krokodilen tog bir o cert, grattis grattis, jag gillar hennes svarta krokodil. Hennes goa sambo är ju helt cool när Marie är lite nervis!!

Vi hade nästan en kennelträff, Winstons matte Anneli kom dit utan hund och Norton med matte o husse var publik och lyssnade gärna på Lena och hennes tips. Tala om coola Collies dom har!!
Det blev lite oro i lägret när Sandra ringde o berättade att dom var på väg till sjukhus med Johan, ett däck hade exploderat i ansiktet och tummen hade vänt sej åt fel håll!! Jag mådde skit och ville bara hem, men sansade mej lite och gick och bad att inte få jobba i morgon, det löste sej och jag kunde åka hem o upptäcka att livet inte stod på spel med Johan. Det är så hemskt när man är så långt borta, lite konstig, här åker dom hela Sverige och kommer hem och då händer det!! Jag är alltid så rädd om mina nära o kära så jag blir knäckt över sådan här telefonsamtal!!

Nå väl, ingen kanondag förutom för Carina och vännen Marie!

Nu väntar vi på Belgien besök och jag skall försöka lugna ner mej!

Bilder från dagen finns säkert på Linda o Milous sida + Nemos.

Tack alla underbara valpköpare o vänner idag!!

Kram Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-06-28 17:43

*TACK SJÄLV!!!!!!!!!!!!!* DU ÄR UNDERBAR!!!!!!!!! DU ÄR DEN BÄSTA UPPFÖDARE MAN KAN TÄNKA SIG, BÄTTRE FINNS INTE!!!!!!!!!!!! UTAN DIG HADE INTE ALLA VI ANDRA VARIT DÄR VI VAR IDAG OCH TROTS ATT DET INTE GICK SÅ BRA FÖR OSS SÅ HADE VI VÄLDIGT TREVLIGT ÄNDÅ I VÅRT LILLA LÄGER!!!
HA DET SÅ BRA OCH KRAMA OM JOHAN FRÅN OSS!!!
KRAMISAR LINDA, JOJJE OCH MILOU.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-06-28 17:55

Tack för en jättetrevlig dag!! Alla door keepare va jätteduktiga! Ovasett bandfärg, lite snopet dock det där med tänderna.. Men det var otroligt roligt att så många kullsyskon va där, nu när dom växt mer och allt. Makea är stolt över sin stora lila rosett, det va la tur att Nemo fick byta upp sig tillslut också då ;)

Krya på dig till Johan från oss!

Lycka till i stockholm om vi inte hörs innan!

kram

Skrivet av Tezze och Makea, 2008-06-28 19:22

Ps. Bilder finns även i våran blogg.

Skrivet av Therese och Makea, 2008-06-28 20:00

Kan man inte gå till tandläkaren och få stifttänder till dem som saknar tänder???

Nåja hundarna är ju bara i valp- och juniorstadiet så de kommer säkert igen och skaffar sig fina meriter. De är i alla fall sååå duktiga i ringen, speciellt halvåringarna, om man jämför med Winston i den åldern. Jag höll ju på att ge upp utställninglivet efter Malmö i mars men med rätt inställning hos matte/husse och en massa träning, kan man få en underbar utställningshund på kort tid. Allt hänger ju på domaren. Cert den ena gången o Hp nästa gång - det är ju faktiskt samma hund båda gångerna.

Vi (Milou o Winston) får samma domare i Bjuv den 3 augusti. Det blir spännande att se resultatet då - bara domaren inte är lika låååångsam.

Det var i alla fall underbart att att få träffa dig Tina o alla Winstons syskon, kusiner o vad det nu var...Tråkigt att inte Winston var med men samtidigt väldigt skönt att kunna se på en utställning i lugn o ro.

Få se om Winston klarar av Stockholm eller om det blir för stort för honom... för jag får stora skälvan bara jag tänker på de här två stora utställningarna.

Kram - Winston skickar en rejält blöt puss till dig!

Skrivet av Anneli , 2008-06-29 11:52

Har man inte så många tänder har man ett bättre grepp om apporterna! Så det så!

Skrivet av Meja, 2008-06-29 17:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?