En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Regn och inte semester

Så kan man sammanfatta denna grå Måndag!
Det är väl lugnet före stormen. Igår var det i o försej en dag med fullt ös hela tiden. Var på ponny tävling med Oscar och Diamond. Gick väl så där, Lb höjden passar ponnyn bäst och där jobbade dom på båda två bra. Det är väl konstigt, ju högre desto bättre!
Kissy lever livet på landet, är ute i skogen med mej och på gården med Gun. Inte mycket träning med sikte på tävling just nu... Lite lustigt är det på gården, Miffo har också insett nu att kor skall vallas men hon är lite fegare ut och låter som hon får upp i falsett!! Men in får hon dom och då har Shio, den ena Vorsthen börjat valla, det ser lite lustigt ut för hon far efter korna och helt plötsligt fryser hon som om det skulle vara en fågel! :-)) Undra vad som rör sej i huvudet på denna stående fågelhund med kor! Jag tror nog att Kissy och Miffo får sköta korna mest!
En vecka kvar till avfärden mot världsutställningen, det verkar bli slitsamma dagar, först 104 aussies bara på rasspecialen och sedan 150 st på själva världsutställningen! Mycket att titta på!! Jag antar att jag behöver lite extra engergi på kvällarna för att orka vara social!! För att inte tala om Måndag morgon när man är tillbaka på jobbet..... Vi skall även ställa Vorsteh på Lördagen, dom går i veteranklass och det känns ju extra skoj!
Innan dess till helgen skall jag till Borås och titta på massa aussie ( 16 st) och sedan jobba som ringsekreterare för 84!! vita hundar på Söndagen ( Golden).

Lilla Nemo med sin kompis Sigge var här och hälsade på med matte o lillhusse i Lördags. Det är så himla skoj att se dessa "små" växa upp och bli så ståtliga hundar! Och så trevlig fast han älskar sin matte över allt annat på jorden! Miffo kom och busade runt med honom och Kissy en stund.

Ha det bra i det grå!
// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-06-23 10:25

Hej Tina!

Matte kommer o hälsar på dig i Borås. Hon missade att anmäla mig, suck, suck, men kommer ändå för att kolla in alla mina konkurrenter. Hon vill vara både hund- o barnledig (vadåför?) o åker upp med en tjej som ställer ut en Shetland Sheepdog.

Stockholm bävar vi inför - matte ångrar nästan att hon anmälde oss. Men hon vill samtidigt inte missa att ha varit med om världens största hundutställning. Jag ligger i hårdträning nu o är ute o cyklar med husse varje dag. Korta små rundor lagom för att få lite mer muskler.

Nu har jag också en egen bloggis som är under uppbyggnad. Matte gör sitt bästa men det tar ju lite tid... http://bloggis.se/Winston är adressen.

Ha det riktigt bra tills vi ses!

Matte skickar kram o från mig en jättepuss!

Skrivet av Winston, 2008-06-23 12:02

Ska du bara TITTA på massa Aussies i Borås??? Jag som trodde att du skulle ställa... ;o)
Jag det blir mycket hundar nu ett tag framöver först Borås och Stockholm sen är det dax för
Tvååker i två dar, åh det ska bli så kul, det är ju alla utställningar med alla trevliga människor och hundar som gör det värt att jobba hela veckorna så man bara kan längta till nästa helg...
Vi ses till helgen i Borås!!!
Kramisar Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-06-23 13:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?