En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Hurra vad ni är bra!

Just så är det. En utställning i Borås idag gjorde Nelson storslam med att bli Bir valp och Miloun 1,1 hp 2 bästa hane! Bra gjort!! Det var en inofficiell utställning som är jättebra träning för dom små med mattar o hussar!

Sedan fick vi information från Hässleholm där Winston och Monster har varit. Dom har ju precis debuterat i juniorklass och restulatet blev: Winston 1,1 ck, CERT och 2 bh!! Monster 1,2 hp! Det är ju kanonbra gjort!!! Undrar om vi har tagit ett sådant tidigt cert på D-K kennel!!

Åter igen!

Hurra va ni är bra!
/ Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-05-18 11:19

Gratulerer så mye med cert på junioren! Kjempemoro! :-) Og fine resultater på valpene også! Det her blir bra saker! Og Dreamer ser veldig flott ut også! Her går alt bedre,så vi regner med at alt skal bli bare fint fra nå! Valpene spiser og sover og spiser igjen,man kan nesten se dem vokse fra time til time! Hun har mye melk og er veldig flink med dem! Hils alle,
Klem,Frøydis!

Skrivet av Frøydis, 2008-05-18 14:01

Hej Tina!

Det var nästan lika roligt att höra din reaktion som att få ett cert :o) Vårt mål har bara varit att få ett CK, så idag blev en jätteöverraskning för oss när vi fick certet. Nu blev jag tvungen att köpa utställningstält - hade lovat Andrietta att göra det när Winston fick sitt första CK.

Monster var riktigt duktig i ringen men intog ryggläge när domaren ville titta på tänderna. Hon sa att hon gillade båda hundarna lika mycket så Winston vann för att han skötte sig bättre i ringen. Träning (och kycklingfilé) ger färdighet!

Vet inte om man grattar till ett bra MH men jag gör det i alla fall. Allt som hundarna gör bra är värt att glädjas åt men det blir ett snäpp bättre om man har det på papper.

Massor med kramar till den toppenuppfödare du är!

Skrivet av Anneli med Winston, 2008-05-18 21:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?