En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Inofficiell valpträff

I Fredags så hade vi en liten valpträff här, ingen inbjuden utan på eget initiativ av dom fyra kurskamraterna, Nemo, Nea, Nemi och Tequila. Till detta anslöt Betong Berta ( Meja) med mamma och syster.
Det var en sådan underbar kväll, strålande som och fåglarna kvittrade! Det dröjde en stund innan Nea och matte kom, dom hade kört fel! Nadja är inte jättelokaliserad i dessa trakter så hon hamnde i Ubbhult och Kungsbacka innan hon kunde ta sej hit! Men hon kom och vi gick en promenad efter en stund bus på gräsmattan.
I skogen är det ju rätt torrt nu, vattenpölarna innehåller inte vatten utan dy numera, gissa hur valparna såg ut!! Lena tog kort för vår kamera var i Tyskland med Johan.

Vad som slår mej är att alla valparna är jämna och fina i storlek och faktiskt väldigt välbyggda! Inte så vanligt för valpar i den åldern. Positiva och glada är allihopa även om dom har olika personligheter.

Annars vilas det mest efter första jobbveckan, ridit på Pontus och gått i underbara våren som knoppar ut i skogen!

Alice har fått en gungställning och det är jätteskoj för henne och även dom andra barnen. Det höll på att gå lite illa, hon vill ju vara med över allt, även när pappa grävde ner stöden. Helt plötsligt såg man bara stövlarna sticka upp ur hålet!! Lite skärrad drog pappa upp henne och hon tog det hela rätt bra även om en o annan tår kom... Men det var nog värt det, nu tillbringar hon all tid på gungan!

Några underbara vårbilder också, titta på dom alldeles timsutslagna boklöven... Dom stora träder har inte orkat att slå ut men slyträden!!

För att inte tala om vitsipporna! En bråkdel fick jag med på mobilen! Det är som en stor vit matta i skogen!

Ha det gott i våren

ps: Fick precis kort på Napoleon som bor i Finland. Han har varit på lite småutställningar och en kom han 2 av 40 valpar och en annan Bis-3! Det är duktigt och Annika som äger honom hälsar att han mår utmärkt och är snäll och lättlärd, otroligt följsam när hon tränar honom.


// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-04-27 13:31

Nu finns det bilder från fredagen på Betong Bert....oops förlåt Mejas blogg. http://meja.bloggagratis.se/

Skrivet av Sexy, 2008-04-27 16:27

Va roligt med en liten valpträff! De ser verkligen jätte fina ut :)
Vi önskar er alla en trevlig valborg och helg och allt. Själva ska vi valla i 4 dagar. Äntligen! Ska bli gör skoj!
Kram
Åsa och Silva

Skrivet av Åsa, 2008-04-30 15:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?