En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Jag hör inget!

Så är det på högerörat!! Jag har ju varit förkyld i två veckor och nu har det slagit lock för mitt öra!! Fick en blixtsnabb tid hos min jättebra läkare igår, han kikade in i det bortdomnade örat och fann inget konstigt alls. Det är lite inflammerat ungefär en tredjedel på översidan av trumhinnan. Bara att vänta ut....
Hur lätt är det?? Som mamma behöver man ha öron över allt, för att kunna svara på alla frågor som alla barn i alla åldrar har! När jag är i skogen med hundarna så hör jag älgar som smyger bakom mej, tror jag ( hundarna reagerar inte alls!! Så det var ingen älg..) Konstigt att man hör saker fast man inte hör!
Sms är inte att tala om att höra. Men det har sina fördelar också! Inatt så tog våran kära katt en sork ( modell större!) och den hittades här på morgonen under köksbordet av Kirsten. Halva kvar inklusive svans... Dom dödsångest skriken under natten hörde jag alltså inte!

Kissy löper för fullt, men inte tillnärmaste i höglöp. Grannens stövare hälsar glatt men ylar inte som sist när hon löpte. Det är synd om honom, här är så mycket tikar som löper ofta. Men husse och matte till honom säger att han lärt sej. Det är ju bra!!

Ringer ni eller sms:ar och inte får svar, så vet ni att ni kommit till dövTina!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-04-10 17:11

Åh din stackare!!! Hoppas att du snart får din hörsel tillbaka!!! Kan ju vara bra att höra lite
ibland, fast kanske ganska skönt ibland... för det är väl mycket man kanske slipper höra.
I bland kanske man rent av kan slå dövörat till när nån säger nåt som man inte VILL höra!!!
Här är allt jättebra!
Kram Linda.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-04-10 17:58

Krya på dig din stackare!!! Inte lätt att vara halvt handikappad!!

Skrivet av Sandra, 2008-04-10 18:37

Hej på dej !

Det är ett tag sedan jagvar inne på din blogg men ikväll så var det dags och vad läser jag jo att du har samma åkomma som jag hihihi. Vaknade i morse och trodde jag hade blivit konstig på något sätt (värre än vanligt), huvudet kändes som en bikupa (var hos grannarna och grillade i går kväll men så himla mycket blev det ju inte). Kunde ganska snabbt konstatera att det var vänster örat som inte riktigt var med. Har inte varit förkyld men det har satt igen sej ändå hm, konstigt men ibland är det skönt att inte höra allt.

Annars är allt bra här och Pärlan mår bra förutom att hon tappar päls. Har inte anmält henne till någon utställning ännu i vår men får väl titta över vart jag ska åka.

Ha det gott nu ska jag åka och hämta Emma vid stationen , hon har varit hos pojkvännen på Tjörn över helgen, kram Lena

Skrivet av Lena Heimark, 2008-04-13 21:19

Jag vet inte riktigt om du hör mig ;) men jag "stal" en bild på Gemmy från din sida till Caddys sida i min blogg... Hoppas de e ok!?

Kram

Skrivet av Nadia, 2008-04-13 21:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?