En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Våren har anlänt

För alla som undrar så är det vår i Fjärås!!
Vitsipporna blommar för fullt. Jag är ute i skog och mark och mår bra. Pontus och jag huserar mest i skogen och Kissy och jag också. Miffo har hängt med några gånger och även cyklat lite!! Ingen lång bit utan mest till brevlådan men hon är en sådan naturlig travare och det var helt underbart att ses henne! Kissy kan ju trava så långt hon vill för hon är ju lite lång i ryggen och flyter liksom fram precis som sin mamma men Miffo är ju så kort i ryggen, men hon travar så fint. Jag vill inte anstränga henne och cyklar inte längre sträckor men hon tyckte det var skoj!!

3 av Sexys förra valpar är Mh ade i förra kullen. Jussie var i Årjäng med sin matte Maggan. Det gick som en dans, aktiviteten låg han lite högt på men allt annat var ok. 2 på skottet var godkänt.
Joya med matte var Götene och hon var väldigt lik Sexy som ung. 3 på skottet var resultatet. Bonita med matte var också i Götene och hon gjorde en kanonmh. 2 på skottet där också.

Vi är nöjda och glada med alla duktiga valpköpare som engagerar sej i sina hundar och ger dom bra liv!

Hejja Norge är fortfarande kvar och vi har det koseligt!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-04-08 17:14

Låter som om ni har det skönt! Skogen kan göra underverk med det mesta =) Gucci är för tillfället rädd för udda ting, såsom en "välkommen-skylt" och Carolinas kill-kompisar......Ska försöka lägga in lite mer miljöträning och träna på mitt inre lugn. Tränar tävlingslydnad med klicker och tjejen är sååååå duktig. Tränar även spår och där är hon KANON! Separat tränar vi liggmarkeringar med kattmat....Gucci är en härligt jobbig tonåring, och jag är väldigt stolt över henne!
Ha det fortsatt lugnt och skönt och sköt om dig!
Kram Tessan

Skrivet av http://aussieridge.blogg.se, 2008-04-09 10:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?