En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

JA, Påsklovet är över

Precis som Tessan skriver, är lovet över. Jag har varit dålig på att uppdatare och vara runt på bloggarna. Har blivit ordinerad lugn o ro av doktorn och det innebär skogen med promenader och inte ens internet så mycket. Det har hjälpt så nu skall vi nog börja på med träningen av hunden också..

En glad nyhet är att Sunny 13 år var här och hälsade på häromdagen. Kort finns här!


Sunny Stå!


Vacker gammal hund..

Vi får vara glada för var dag hon finns, hon bor jätte bra mitt i skogen med sin nya matte o husse. Snart får hon också sällskap av en Finsk lapphund.

För närvarande så har vi Norgebesök. Kirsten är här och vi har koseligt! Lägger mest pussel hela dagarna och går i det vackra vår vädret. Miffo, Kissy och Misty leker så fint och Miffo dök igår ner i en vattenpöl som var djup, problemet var bara att det var fullt av ruttna löv i botten så när hon kom upp stank hon och hade massor av ruttna löv på nosen!
När vi kom hem cyklade jag bort med henne till Gun, varsågod, bara att tvätta! Bra deal va!

Kissy har börjat att löpa, rätt skönt så man kan planera mh och tävlingar. Hon blir inte med till Världsuställningen, hon är fullpälsad nu och kommer att vara total kal den dagen. Och åka till Stockholm med en åksjuk hund är inte så skoj...

Ha det! ( Som dom säger på Norsk)
Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-04-04 16:19

Hej Tina!
Vilken söt gammal dam!
Fortsätt nu att ta promenader och pussla på så att du blir kry. Det verkar som jag kan ta ledigt och vara med på Tjolöholmsutställningen....vill ju gärna visa upp min snygga tonåring =)
Ibland så önskar jag att jag vore " hemmafru", slippa pussla ihop helgerna för div. aktiviteter!
Ha det gott, och sköt nu om dig!
Kram Tessan

Skrivet av Tessan, 2008-04-04 21:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?