En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Påsklov i snön

Det har inte hänt så mycket sedan sist här. Det har varit påsklov och snöat massor!! Lite sent kan man tycka men bättre sent än aldrig och barnen har åkt massor med Snowracer och tolkat efter Pontus. Snön är bra för barnen även om vi tycker att det är lite jobbigt!!

Kissy har mest motionerats och vi har koncentrerat oss på framförgående när vi ändå är ute och går. Det går jättebra och nu kan jag korrigera och hon vet precis vad hon skall göra. Nu skall vi bara ta med oss det in på apellplanen också!

Kissy skulle mh-beskrivits denna helgen, det blev tyvärr inställt pga snö. Förmodligen är väl mh platsen helt isig skulle jag tro. Men idag ösregnar det tidvis så nu försvinner allt. Tur att jag inte anmälde till apellen första helgen i April! Ingen Mh ingen tävling.

Vi har sålt Salsa igår. Hon köptes av en tjej som bor i Stockholm så hon åkte ända där ifrån! Lång resa för stackars Salsa. Lite tomt nu, speciellt för Sandra som har jobbat så mycket med henne men skolan kräver så mycket ork och tid så det var nödvändigt för hon skulle orka.
Nu får hon låna min goa Pontus istället. Då blir han hopptränad varje vecka och det är ju bra!
Jag rider mest i skogen och dressyren, jag är för gammal för att hoppa!!

Milou var på utställning idag och visades av husse för första gången. Han fick hp och blev Bir! Grattis grattis, träning ger resulat!

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-03-29 14:36

GRATTIS TILL HELA M-KULLEN PÅ 9 MÅNADERS DAGEN IDAG DEN 1 APRIL!!!
FRÅN MILOU MED FAMILJ!!!

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-04-01 15:26

Tråkigt med MHt men tur att ni inte anmälde till apellen då ;0) Själv ska jag och Caddy göra vår apelldebut nu i helgen ska bli spännande att se hur det går!!

Jag och Nea är nu oxå anmälda till Tjolöholmsslott den 4maj... Det kommer att bli en jätte rolig dag tror jag!!

*Kramar*

Skrivet av Nadia & Co, 2008-04-03 20:07

Hallå där!

Nu är väl ändå påsklovet över för denna gången??

Kram Tessan

Skrivet av Tessan, 2008-04-03 20:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?