En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Door keepers A Funny Bunny

Ibland är det som man inte fattar även om man vet hur livet är...
En mycket ledsen Kjell ringde idag och berättade att dom tagit det tunga beslutet att låta Funny somna in. Hon var 11½ år gammal och har levt ett aktiv liv med alla sina egenheter! En snällare och gapigare aussie har man sällan mött! Det var utav ren ålderdom som hon fått somna in.
Vi hade väntat detta och blev inte så förvånade men ändå. Jag är så glad att Kjell tagit så väl hand om henne i alla dessa år och följde henne ända till slutet! Det är man tacksam för som uppfödare och vän.

// Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-03-24 19:04

Funny kommer att saknas, inte minst för att det kommer vara tyst utan henne, men också för att hon var bland de sötaste och trevligaste aussies jag träffat!

Kramis

Skrivet av Sandra, 2008-03-25 15:36

Det är så trist att behöva ta det beslutet att ta bort en vän även när de har åldern inne
men man vet ju att man bara måste en dag...
Kram Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av Linda, Jojje och Milou, 2008-03-25 22:11

Jag kommer ihåg när vi tog bort vår border collie/blandras, han var 18år, såg dåligt och orkade knappt längre gå ut och gå men ändå vägrade han släppa taget så vi fick göra det åt honom. En vän som alltid kommer att vara saknad hos många!

Kram

Skrivet av Nadia & Co, 2008-03-27 08:05

Jättetråkigt att höra att inte Funny finns mer. Hon var verkligen en glad, trevlig och gapig hund. Väldigt lik sin kullsyster Ollie som jag har här hemma. Nu får man vara glad för varje dag som man får tillsammans med sin gamla Ollie. Det är verkligen kul att hon är så pigg. Det märks inte ett enda ålderstecken än. Lika glad och gapig som hon allted varit!

Kram Marie

Skrivet av Marie, 2008-04-12 17:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?