En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Sömnig annandag

I natt har vi suttit på akuten med minsta dotter, hon får falsk krupp så fort hon blir förkyld och då spelar det inte någon om det är juldagskvällen... Många glada människor lullade hem från stan när vi åkte hem efter lite luftrörsvidgande!!

När jag kom hem från apotek idag så var hela skogen full av Dår keepare! Lena med sina två, Lizlott med Funny och Leo o Carina med Texas. Vi hängde på med Miffo och Kissy och det blev ett lek kalas för tjocka släkten!! Men då fick Sexy gå hem i valplådan och vänta, vi vågar inte ta några risker att hon blir påsprungen av någon klumpig släkting i detta kritiska tillstånd.

Alltså att inte dom slår ihjäl sej!! Vilka tokar!! Fick ett sms av maken som satt på pass nere i skogen, han undrade om Texas var hemma och hälsade på! Dom såg två gula figurer och en skällande lycklig hund när dom väntade på rätt rådjur! Jojomensan, Leo och Carina i reflexjackor! Det är underbart!!

Sandra hade bakat kladdkaka i muffinsform och detta med grädde ( eller hur Lena!!) intogs efter en lång härlig promenad.

Nu skall jag ut och hjälpa sonen i paddocken och schasa hem grannens Vorstrar!

Sexy är nerbäddad i valplådan, här blir nog valpar snart....

//Tina

Skrivet av doorkeepers, 2007-12-26 14:53

Härlig promenad och mumsig fika! Det får vi göra om snart!

Skrivet av Sexy, 2007-12-26 18:36

Å så fint med blogg! Det er veldig spennende med Sexy,nå blir det bilder hver uke,eller hva?
;-) Håper dere fortsatt får en fin jul,og at Alice blir bra igjen fort! Her er det 5 varmegrader og regn,håper dere har litt bedre vær.
Juleklemmer fra Frøydis!

Skrivet av Frøydis, 2007-12-26 23:28

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?