En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

doorkeepers' bloggis

Framgångar inom mycket!

I helgen har våra goa Door-keepers hundar och deras hussar och mattar visat framtassarna i ett otroligt dåligt väder!
På Lördagen var våra väl härdade vänner i Vänersborg på SKK utställning.
Först ut var hanarna och där blev Tyler Excellent med cert och Casper Exc. Därmed blev det cert för Tyler. In med tikarna och förs ut var Sunday som fick exc och ck 3 bt, därefter syster på ett halvår äldre Kellie, exc ck och cert. Så var det Bir o Bim mellan Tyler och Kellie och där drog Tyler Biret! In med en uppfödargrupp med hp, tack för det!!
Sen en lååång geggig och blöt väntan, bil efter bil drogs upp från parkeringen av inlånad traktor, men ändå var det många hundar som stannade till finalen och där placerade sej Tyler med Tezze i snöret som nr 2! Big-2 endast 14 månader gammal! Jättebra jobbat!
Blöta, och leriga men ändå rätt glada drogs även dom upp från leråkern!
Samtidigt var Tessan och Gucci på Tjörn och tävlade lydnadsklass 2 och det blev klassvinst med 186,5 poäng! I detta väder, helt jättebra faktiskt!!!!
Dagen efter tillbringade jag själv på fotbollsplanen, där var också ösregn!! Emil gjorde en kanonmatch och nu spelade han topp!
I detta ösregn gick den dagen innan Grupp-2 med sin matte Tezze ut och spöade alla 17 i lydnadsklass 1 med en klassvinst och förstapris!! Detta är väl kvitto på allsidighet som funkar i alla väder!
Vad som är så skoj är att det är både gamla och unga hundar som visar framtassarna!
Lovande även för denna kullen som väntas, Kissy har en jättemage och det är 1½ vecka kvar! Tyler och Caspers pappa är ju Stumpen och Sunday och Kellies mamma är Kissy!
Och våra underbara valpköpare som tar vara på sina hundar så bra!

// Familjen Door-keepers

Skrivet av doorkeepers, 2012-06-11 18:57

Ja, j-kla väder hela helgen men det skrämmer inte en äkta Dååre!!
Hoppas Kissy har en rejäl hög med små-dåårar i magen :) De kommer väl lagom till midsommarsillen!!
Kram på er ;)

Skrivet av Monika & Sunday, 2012-06-11 21:32

Grattis till finfina Dåårar! Gammal??! Inte en chans haha!
Kram

Skrivet av Tessan & Gucci , 2012-06-11 21:33

Grattis till alla fina och välförtjänta placeringar! Men att dessutom alla dåårar verkar så sunda och trevliga även till vardags är också värt en eloge till uppfödaren. Får så gott som dagligen kommentarer från folk som förundras över att Raggen ligger lös på gräsmattan utanför mitt kontor och faktiskt stannar där, lägger sig på mitt kommando om någon besökare är hundrädd eller hälsar översvallande om personen tycker det är okej. Ni gör ett kanonjobb!

Skrivet av Kristina & Raggen, 2012-06-11 21:51

Makea gör oxå bra ifrån sig ;) 100p på sista tävlingen i Rallylydnad och på alla tävlingarna fått höra så fina ord om denna hund. Hon är underbar !!!!

Skrivet av anonym, 2012-06-12 10:21

Glömde skriva att förra inlägget var jag Anette ;)

Skrivet av anonym, 2012-06-12 11:10

Visst Anette!! Inte lätt att komma ihåg alla fina framgångar och du skall ha en stor eloge till ditt jättefina jobb med Makea!

Skrivet av Tina, 2012-06-12 17:25

Tack Tina ;) Lite "mallig" är jag :) som lyckats med nått som har med hund att göra. Fast ska sanningen fram så var hon ju redan färdiglärd, men det talar vi inte om. Hihi

Skrivet av Anette, 2012-06-12 21:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?