En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
danpark

Mina Elskåp

Barcelona


Uppdaterad förare

Skrivet av danpark, 2017-08-19 09:42

Bästa konstvarket i varlden!
Mvh/Johan.

Skrivet av Johan, 2017-08-19 13:28

Europa sover, ligger i hängmattor och läppjar på sina drinkar tittar halvslött med ett halvt öga öppet och tror det var hemglass bilen som delade ut läskande godingar funderar om kvällens och kommande kvällars grillfester blir lyckade utan alltför många Flanders Börg korvar och Rossana skäggburgare inblandade. Jaaa väm veit tänker bonnläppar.

Jihadister radikaliserade genom IS är fortsättningen om än mycket sen sådan, på andra världskriget. Till och med hjärndöda, mindre bemedlade och förståndshandikappade har detta glasklart utan en nanosekunds tvekan och att världens politiker och myndigheter spelar krigsspel med innevånarnas liv som insats i enighet med Bilderberg gruppen vet även barnen. Finn lösning på det problemet, pundare!

Skrivet av Nu är det slut ja! nu så är det slut!, 2017-08-20 09:44

Svart tusch och sprejfärg är fint och bäst på pundares fula missförstådda miffo föreställning om verkligheten. Det ska lära dem liksom kulor som träffar utbölingarna i skallen för det var inte Sveriges regering eller myndigheter som tvingade dem på flykt från sina hemländer utan de själva därmed är det inte regeringen eller andra myndigheter vi ska attackera utan självklart de som kommit hit oavsett land. De skulle gjort detsamma i en omvänd situation mot oss. Så förinta alla solidaritetstankar som handlingar för böveln!

Skrivet av Regering ska ha stryk och alla andra hycklare!, 2017-08-20 21:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?