En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Välkommen hit, här skriver jag om saker jag tycker om, ställen jag åker till och foton jag tar.

Jag åt lunch med en arbetskamrat igår. Snacket kom in på priser. Han hade precis återvänt från ICANN-mötet i Kapstaden och konstaterade att den staden är känd för höga priser. Men så dyr var den inte, tyckte han, om man var van vid London.

En öl kostar ca 16 sek i kapstaden. I London får man betala ca 30 sek för en pint öl (56cl). Det är egentligen rätt märkligt. När jag pluggade i Umeå fanns det inte mycket att välja på vad gällde mat. Vi datavetare gick mest till grillvagnen Miramar, vilken i och för sig hade underbar mat, men det var ett av de få alternativ som fanns till det stora Sodexo.

Universitetet skriver stolt avtal med Sodexo som sedan säljer dyra luncher till fattiga studenter. Om jag inte minns fel kostade en lunch på Universum ca 50 sek. Nu jobbar jag i City (bankkvarteren) i London. Här kan jag gå ner på närmaste smörgåshak och köpa lunch för två pund, 25 sek. Efter jobbet på fredag kan jag möta upp med vänner på en pub och dricka en öl för...

Skrivet av atte, 2004-12-10

Visa hela (3 kommentarer)

...och på söndag den 12 december är alla som vill välkomna till oss på luciavaka. Startar vid lunchtid med glögg, lussekattsbak och pepparkakor.

Om inte kartan är tydlig nog är det bara att slå en pling så beskriver jag vägen!

Välkomna!

Skrivet av atte, 2004-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

...Nu pekar "Min blogg"-länken rätt. Man kommer rätt efter man kommenterat en blogg och varje artikel har strax en "tillåt kommentarer-flagga".

Peace!

Skrivet av atte, 2004-12-03

Visa hela (1 kommentar)