En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Välkommen hit, här skriver jag om saker jag tycker om, ställen jag åker till och foton jag tar.

Jamen varför inte lite mer juice. Idag på rödbetor, citron och ingefära.

Skrivet av atte, 2007-06-09

Visa hela (3 kommentarer)

Ack vad fint det är med juice. Det regnar fortfarande och jag sitter inne och sorterar bilder. Här kommer dagens juicebild.

Gurk- och citronjuice

Skrivet av atte, 2007-05-27

Visa hela (2 kommentarer)

BBC fick rätt, regnet är här och det är dags att ta tag i de senaste veckornas foton. Förra helgen var som sagt Andreas, Tove, Anders och Stina på besök. Det blev en lugn helg med lite promenader och mycket mat.

Obligatoriska turistbilden

Summer love

Middag på Manna, vällagad vegetarisk mat när den är som bäst...

Skrivet av atte, 2007-05-27

Visa hela (2 kommentarer)

Petra åkte till Sverige i torsdags, idag är det möhippa för Carola som gifter på midsommardagen. Jag var själv sugen på att åka över men med SAS-strejk är det inte läge att åka i sista minuen.

Det är nämligen långhelg i helgen. Som vanligt ligger de röda dagarna på måndag så jobbet börjar först på tisdag igen. Det är inte helt fel att vara hemma och ta det lugnt heller. Vi har haft besök fyra av de senaste fem helgerna så det är på sin plats med lite detox inför sommaren.

Började dagen med en timmes springtur runt Victoriaparken. Riktigt skönt, tror jag måste försöka lura med Petra på det nån helg. Sedan frukost med färskpressad morots-, äppel-, apelsin- och mangojuice. Till lunch blir det citron-, gurk- och jordgubbsjuice. Kan inte tänka mig annat än att kroppen jublar.

BBC har utlovat regn resten av helgen. Får dom rätt ska jag sortera lite foton och kanske lägga upp ett eller annat här.

Om det är någon som är sugen på...

Skrivet av atte, 2007-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

Prylfrossa del 7: Inspirerad av alla fina klubbfoton på DirtyDirtyDancing insåg jag att en liten portabel softbox till blixten är ett obligatoriskt tillbehör i fotoväskan. Det visade sig att Jacobs hade en Lastolite Micro Apollo i lager. Nu är det bara att invänta rökförbudet som gäller från den första juli, sen kör vi! Kameran med på krogen!

Skrivet av atte, 2007-05-26

Visa hela (1 kommentar)

SVT har tydligen kopierat Balls of Steel och spelar in svenska program. Blev ett attans liv igår när de sköt med vattenpistol på statsministern. Och nu skriver DN om Fejkade snatterier i Kista Galleria. Kanske onödigt att skjuta statsministern, men urban sprinting tycker jag är ett kul koncept.

Här är orginalet:

Skrivet av atte, 2007-05-23

Visa hela (3 kommentarer)

Eftersom DN inte fick med någon bild av Götheborg i lördags så kommer det en här!

Inte den bästa bilden kanske men det small bra i kanonerna!

Skrivet av atte, 2007-05-21

Visa hela (1 kommentar)

Min gamla nätverkslärare Jonny brukade prata varmt om Bruce Schneier och hans böcker om säkerhet. Back in the days hade jag aldrig tid att läsa böckerna men däremot läser jag (och kan rekommendera) hans blog.

För några veckor sedan såg jag honom live när han höll ett seminarium på en säkerhetsmässa här i London. Ämnet för dagen var Psykologin bakom säkerhet. Idag tipsade Gavin om en artikel skriven av BC om just säkerhetes psykologi. Den sammanfattar i princip seminariet jag var på och beskriver bra de tokiga reaktioner som enskillda händelser framkallar i framför allt USA men även UK och EU i stort. Så dagens lästips blir:

Virginia Tech Lesson: Rare Risks Breed Irrational Responses

Skrivet av atte, 2007-05-17

Visa hela (0 kommentarer)