En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Välkommen hit, här skriver jag om saker jag tycker om, ställen jag åker till och foton jag tar.

Ambitionen att liveblogga helgen i NYC räckte inte hela vägen. Nu är jag tillbaka på kontoret i London efter en sömnlös natt på flyget. Känner mig rätt fumlig, ska se till att få lite jobb gjort och sen ta en tidig kväll så kommer det mer bilder så småningom!

Just one thing for now... iPhone is the shit.

Skrivet av atte, 2007-08-28

Visa hela (0 kommentarer)

Välkommen till Heathrow, flygplatsen där det är helt normalt att sitta fastspänd i planet i 90 minuter innan det är dags att taxa ut till startbanan.

JFK i NYC däremot var en glad överraskning, inga köer, inga kulsprutor, luftigt och bra förbindelser. Jag kände mig mer välkommen nu till post-elfte-september-NYC än jag gjorde sist, för sju år sedan, före attentaten.

Det blev ett långt dygn igår, sov en fyratimmarsnatt för att sedan vara uppe i 24. Shoppade objektiv på B&H och åt middag med John och Lundmark.

...och tro det eller ej men alla var med på springttur i Central Park tidigt i morse!

Skrivet av atte, 2007-08-24

Visa hela (4 kommentarer)

Ja det var väl bara en tidsfråga innan någon skulle läcka till pressen...

Skrivet av atte, 2007-08-20

Visa hela (1 kommentar)

Ok, jag erkänner, när alla seriösa nyheter och bloggar är avklarade och tristessen kryper på finns det inte mycket annat att roa sig med: jag läser kvällstidningarna.

Såg just den här arikeln. Jag säger som Per nog skulle sagt, men liiite pinsamt, stackars kille, nu finns det ju bara en sak att göra: slut!

Och mer på temat aftontidningar, ur artikeln Silikon – nej tack!:

... när en 20-årig Mooreläsande kille säger att äkta bröst är sexigare än silikon, då lyssnar nog flickorna mer ...

Inget fel i sak, men VEM F*N lyssnar på en 20-åring som läser Moore? Vilka är ni som läser Moore egentligen? Måste få ta mig friheten att låna ett uttryck från Jake The Snake: Undermänniskor!

Skrivet av atte, 2007-08-15

Visa hela (1 kommentar)

Det var inte många veckor sedan John from Cincinnati
tog över efter Sopranos i USA. Första säsongen med tio avsnitt är nu klar och jag råkade av en slump se på Wikipedia att serien lagts ner!

Vi har sett åtta av de tio avsnitten och serien känns redan som en klassiker, kommer helt klart att sakna den. Så till alla er som har torka på seriefronten, det är bara att börja ladda ner.

Skrivet av atte, 2007-08-15

Visa hela (1 kommentar)

Jag har inte hittat något riktigt bra fotoalbum än men roade mig med att ladda upp lite bilder från Lisa och Mickes bröllop till Flickr, kolla in dom vettja.

Skrivet av atte, 2007-08-13

Visa hela (2 kommentarer)

...peppa! (vrid upp volymen).

Skrivet av atte, 2007-08-10

Visa hela (1 kommentar)

...fick varandra i lördags. Schyst vigsel i statskyrkan med mycke o bra musik. Sedan fest i Norrfors loge. Många trevliga återseenden, till och med Gunnel från Norrbyskär var där!

Skål och tack till Lisa och Micke, hoppas ni får det kanon ihop!

Skrivet av atte, 2007-08-09

Visa hela (0 kommentarer)