En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Fredag

Skönt med fredag! Ärligt talat har det inte blivit jättemycket gjort idag. Skickat e-post till en snubbe på Verisign Labs som skrivit en klient som inte är riktigt kompatibel med servern jag jobbar med. Och sen den obligatoriska fredagssimningen på lunchen. Och en stund i bubbelpoolen.

Fick förresten min nya telefon i morse, en Nokia 3120. Fungerade kanon att låsa upp med koder från trycktill.com. Cred till dom! Den är jättebasic men har allt jag vill: jag kan ringa och texta. Och dessutom fick jag tag på ringsignalen från CTUs Ciscotelefoner (från TV-serien 24). Den finns här i midi-format.

Satt och lekte med min 100-kronors webbkamera och den verkar fungera, om än bara i nån slags svart-vitt. Nu måste jag bara hitta nån kompis som har kamera och mic så vi kan köra lite Gnomemeeting/Netmeeting.

Appropå teknik så började Nic-se signera DNS-data ala DNSSec i tisdags. Först i världen så det är rätt kul. Kanske måste vi signera zonen för bloggis.se och jpl.se snart.

Var just ner till OddBins med Petra. Det blev två Bordeaux och en Rioja. Vi var även till IKEA i tisdags och bunkrade stearinljus så nu kommer kylan och mörkret lägligt. Hoppas att Jonas kommer till London snart, jag skulle behöva lite vintips... Kimmo hade förresten med sig en flaska champagne och två flaskor Bordeaux när han var upp sist. Har inte smakat bubblet än men det röda var grymt! Tack Kimmo!

Nu är det strax dags att lämna kontoret för den här veckan, trevlig helg!

Skrivet av atte, 2005-09-16 18:16

2005-09-13.log:10:47 * nico har just varit med och skrivit internethistoria
2005-09-13.log:10:47 < nico> vi servar nu .se zonen signerad från våra slavar:)

En polare på NetNod, en av de som kör dns-servrarna för .se ;)

Skrivet av Stric, 2005-09-17 01:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?