En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Sanur

Sitter på terrassen utanför vårt rum på Watering Hole II i Sanur, staden som är Kutas motsats. Den ligger vid östkusten i höjd med Kuta i väst. Guideboken beskriver den som perfekt för de som söker lugn, till skillnad från stöket i Kuta.

Efter bara två nätter och tusen No thank you, I don't need transport är det skönt att komma hit. Ett stopp på vägen till Padangbai. Men visst blir det många nej tack även här. Det verkar som att alla män på den här ön kör taxi, minibusstaxi eller mopedtaxi. Medan kvinnorna har varsin butik och vill massera alla hela tiden, cam look in my shopp!! och ned massase?. Det är inte utan att man tycker lite synd om alla stillastående taxibilar och välfyllda folktomma affärer, det finns nämligen inga turister här i Sanur... bara vi, en lång strand och kanske världens mysigaste hotell...

Vi trodde först att vi var helt ensamma men nu har vi sett liv i ett annat hus intill. Nu har solen gått ner och receptionskillen kom just ut med lite rökelse och mat till den gudastaty vi har utanför vårt hus. Eller kallas det kanske offerplats?

I högtalarna hör vi Winnerbäcks nya album för första gången, skönt att han varvat ner lite efter rockplattorna, hittat tillbaka på något vis. Men visst har han börjat få lite av Lundells wiskeyröst?

Nåväl, nu kurrar magarna gott efter en milslång promenad längs stranden. Dags att gå ut för en bit mat.

Skrivet av atte, 2007-10-04 16:37

Naajjz! Verkar inte ga nan nod pa er ser jag. Lite busig staty i bakgrunden..

Ha det flott!

Skrivet av Herr John, 2007-10-06 17:02

Det ser helt enkelt underbart ut, njut lite av vädret och naturen för mig med :) (lite skillnad mot London va....? ;) Snackade med Staffan o Anna-Carin när de var på besök här i Solstan och de ville att jag skulle komma med lite förslag till ett nytt kök, så när du kommer hem kanske du inte alls känner igen dig ;) Massa kramar till dig o Petra!

Skrivet av Kusin Johan, 2007-10-07 13:47

Top notch! Fasen va trevligt.

Skrivet av pontus, 2007-10-11 16:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?