En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Julen 2005

Tiden flyger iväg och plötsligt är det hög tid att sammafatta drygt en vecka i Sverige. Vi kom till Arlanda kvällen innan julafton och Petra hann med tåget till Gävle. Jag drog däremot nitlotten eftersom SAS ställt in sista avgången till Umeå. Nyöppnade Rest And Fly blev min räddning, ett bra alternativ till en natt på en bänk. I Systembolagets gamla lokaler i Sky City har nämligen en före detta Umeå-student öppnat ett litet vandrarhem med minimala mörka tysta rum med sköna sängar. Klart prisvärt och är man ett par stycken som delar blir det dessutom riktigt billigt. Rekommenderas!

Första avgången norrut på julaftons morgon och sen resten av dagen i tjocka släktens goda lag. Och tomten var snäll, jag fick en Nokia 770 av mina föräldrar och ett par schysta skor av bror.

Tänkte att jag måste ta tillfället i akt och presentera min lilla sötis här i min blogg eftersom jag själv fått nys om Nokia 770 just från andras bloggar. Det är helt enkelt en liten Debian-baserad surfdator utan telefon (istället använder man WLAN eller blåtand). Perfekt för att ligga i soffan och läsa Wikipedia eller att låna ett nät och kolla upp saker när man är ute nånstans. Funkar förstås även bra som videospelare om man känner för att se film.

Annandagen på Rex är en trevlig klassiker med otroligt många hej-vad-gör-du-nuför-tiden?

Tro det eller ej men jag lyckades pricka in en kväll när både Per o Tess var lediga. Lyckades tyvärr inte lika bra med skärpan på kortet. Fick se deras nya (?) lya o käka burgare. Mellandagarna flög iväg, hann med att prova kaffet på nyöppnade News och maten på Tapas.

Nyår firade vi i Gävle med Petras barndomskompisar. Blev riktigt lyckat med pulkåkning och korvgrillning på dagen och god och lång middag på kvällen.

Vi fick ta paus innan efterrätten för att gå ut och skåla in det nya året.

Sen var det tyvärr inte mycket tid kvar, en lugn dag med Petras familj och sedan sätta sig i bilen och åka till Arlanda. Gott nytt år!

Skrivet av atte, 2006-01-12 23:07

Wow. kortet på M och L är så snyggt att man vill rama in det! Coolt!

Du, läste Göteborgs-Posten imorse och de hade listat 10 bloggar...gissa vilken som var med...? Minimalistisk, snygg och bra, tror jag betyget var.

Kramen!
Jempa

Skrivet av jennylee, 2006-01-13 10:47

Trevlig blogg. Bilderna är fina.

Skrivet av Diana, 2006-01-22 14:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?