En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Julbak och svart himmel

Så var det åter dags för årets julbak igår. Lite dålig uppslutning med folk men vi blev i alla fall ett tiotal. Vi bakade lussekatter och pepparkakor, kokade kola och knäck, drack varm glögg o kall öl. Fick äntligen användning för den sista ölen som blev kvar efter inflyttningsfesten förra året :-)

Idag var vi ner till Greenwich på långpromenad. Grymt sugna på kinamat hamnade vi på första bästa ställe. Buffé. Ät så mycket du orkar. Men väl inne på andra varvet började jag misstänka att det inte var värdskvalitet på maten. Det blir lixom lätt så att allt simmar i fett. Dom första tio vårrullarna är goda men sen smakar dom mest fett...

...och här är i alla fall bildbevis på att himlen inte är svart i hela London ikväll även om det visst brinner en attans massa olja norr om stan. Peace!

Skrivet av atte, 2005-12-11 22:51

Tja, ser najs ut med allt bak o julpyssel o himmel! Blev så inspirerad att jag illustrerade mina bloggar med massa bilder. Ni gör de bra o siten e snabb!! Bra jobbat!

Käkade en thaibuffe i Uppsala för några veckor sen. Jävligt gott!! inge fett!! Dock slår köttmenyn på julborde vid Tännforsent allt jag någonsin ätit. Fick en oral orgasm av ägkorven! No offense.

Klem Andreas

p.s bloggar inte Pläta

Skrivet av Lapprackarn, 2005-12-13 16:37

Lapprackarn: Ah, kul att du la upp bilder! Pläta = Petra? Nej hon har inte riktigt kommit igång med bloggandet än :-)

Peace!

Skrivet av atte, 2005-12-14 11:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?