En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
atte

attes tankar, till vardags och på fest

Taba Heights

Tidigt i måndags morse kom vi hem. Hela tre timmars sömn och sedan vakna upp till vardagen igen. Men det är rätt skönt ändå. Att vara tillbaka i kylan. Fräsch luft liksom.

Egypten var bra, vi fick precis vad vi ville ha. Ett bra hotell med stor pool, bra strand och underbar mat. Omgivningarna i Taba Heights var däremot inte så mycket att hänga i granen. Själlöst. En dalgång helt planerad för att inrymma ett tiotal hotell, lägenhetskvarter och golfbana. Ingen kultur. Inga locals.


Var tvungen att ta den här bilden för den ser precis ut som den i reklamen för resan...

På flygplatsen inför utresan såg jag en reklampelare för Kodaks engångsundervattenskameror. Men poletten trillade inte ner och jag insåg inte att jag ville ha en förrän första dagen när vi badade i poolen. Så dags då. I England kostar kamerorna motsvarande 70 kronor. På hotellet ville dom ha 300 kronor för en kamera som inte ens var av ett känt märke... Det slutade i alla fall med att vi till sist hittade en "vattentät" kamera för 120 kronor i en av de få butiker som finns längre bort i Taba Heights. Den var tyvärr inte speciellt vattentät och inte heller speciellt bra på att ta bilder heller... Lovar att uppdatera med undervattensbilderna när dom är framkallade och scannade :-)


Hotellet på kvällen.


En typisk frukost...


...och middag.

Både frukost och middag serverades som gigantiska bufféer. Vi åt och drack gladeligen, väl medvetna om att vi förmodligen skulle bli magsjuka. Jag klarade mig ända till dag fem innan maten kom upp. Och Petra klarade sig med några magknip. Inte så illa!


Schweppes!


Jag diggar den här bilden på Petra!

Sista dagen hyrde vi fenor, mask och snorkel. En lugn dag, perfekt för att upptäcka alla knasiga fiskar. Vi såg långa, många, fina, fula, roliga och giftiga fiskar. En manet brände Petra. Tyvärr var den så kallade vattentäta kameran pajj så det blir inga bilder härifrån...


Solnedgång!

Peace!

Skrivet av atte, 2005-11-22 23:08

Myyyyys! Vill också, vill också, VILL OCKSÅ! :-)

Skrivet av TORA, 2005-11-23 15:46

Supernice!
Varmt, mysigt sommrigt!

Ni ska bara veta att de har regnat i Åre en vecka nu=)

//Andreas

Skrivet av Lapprackarn, 2005-11-24 11:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?