En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Snyggaste killen i stan!!!

Det känns som att det inte händer nåt alls här nu när det inte är några utställningar på gång.
Men om man tittar tillbaka lite i backspegeln så gör det ju faktiskt det...
I onsdags förra veckan var vi på 4:e kurstillfället på Rallylydnadskursen som vi går, det är jättekul, och jag har ALDRIG haft så bra kontakt med Milou nån gång som jag har under själva banan.
Idag är det sista gången och det skulle inte förvåna mig om vi kommer att ha en liten tävling som avslutning, vem vet...
Efter kursen förra veckan åkte vi direkt till Nadia och Mattias som har Nea och Caddy (se länkar) ja vi får inte glömma alla deras husdjur som de som tur var hade utomhus, alla knott, herre gud det kryllade av dem, vi viftade och kliade hela tiden. Sandra och Andreas var åxå där med (tjockisen) Silly, Dizzy (se länkar) och Carrey. Varför jag kallar Silly för tjockis är för hon förhoppningsvis har valpisar i magen... Jag hoppas och håller alla tummar för att hon har små söta valpisar...

Skrivet av andersson, 2008-06-18

Visa hela (5 kommentarer)

Ja jag vill göra lite reklam för en officiell Collieutställning den 27 juli!!!!

Om ni känner någon eller kanske rent av själva har en kort- eller långhårig Collie så
anmäl er till Collieklubbens västra avdelnings utställning i Tånga Hed i Vårgårda!!!
Domare kommer att vara Stella Clark från England.
Sista anmälningsdatum är den 30 juni.

All info finns att hitta på http://www.sck-vastralo.se/

Skrivet av andersson, 2008-06-10

Visa hela (1 kommentar)

Detta blir väl lite som en fotoblogg igen... Hoppas ni inte blir uttråkade av alla foton hela tiden... Men med ny kamera är det väldigt roligt att fota på våra äventyr med Milou.
Dagen i dag började tidigt för min del, jag vaknade kl 5 och kunde inte somna om, så vad gör
man....
Färden idag bar iväg till Restad Gård i Vänersborg vid 8 tiden. Väl framme kände vi oss lite stessade eftersom vi kom iväg lite sent hemifrån, men då kom räddarna i nöden... nämligen Milous syster Guccis matte & husse, Tessan och Freddan med det finfina förslaget att vi kunde dela tält med dem som redan hade sitt på plats... JIPPI tänkte jag och vi sparade helt plötsligt flera minuter på att inte behöva sätta upp vårt tält. Det kändes riktigt skönt att bara få sätta sig i någon annans tält en gångs skull, för annars brukar vårt tält vara välbesökt... absolut inget ont om det!!! Men just idag kändes det väldigt skönt!!! Tack Tessan och Freddan våra änglar!!!!
Nu till...

Skrivet av andersson, 2008-06-07

Visa hela (10 kommentarer)

I fredags kväll började vi packa in i bilen inför vår resa till Töreboda och Norrköping. Vi lånade en takbox av våra snälla grannar som vi fyllde ganska snabbt. Sen var det dax att försöka sova en stund. Jag gick upp kl 4.15, gjorde mig i ordning och fortsatte packa ner det sista. När vi var klara gick jag en morgonsväng med Milou så han åxå var klar för avfärd.
Vi mötte upp Sandra med Dizzy och Nadia med Nea vid Kastenhof i Lerum. Vi åkte strax efter 6 och var framme i Töreboda 2 timmar senare. Bilen packades ur, tältet sattes upp och vi var klara för utställning. Nadia och Nea var först in. Nea blev BIR-valp.
Strax efter var det Milous tur.

Milou väntar snällt på sin tur

Vår proffshandler Sandra ställde killen på denna inofficiella utställning för vi ville se om vi kunde få en annan kritik av domaren från Larvutställningen som inte tyckte om Milous öron.
...

Skrivet av andersson, 2008-06-03

Visa hela (7 kommentarer)

Ni som är nyfikna på hur det har varit i Töreboda och i Norrköping i helgen får hålla ut ett tag till...
Jag har varken tid eller lust att sitta inne vid datan och skriva denna rapport just nu, men jag lovar att den kommer var så säkra...
Den som väntar på nåt gott....

Skrivet av andersson, 2008-06-02

Visa hela (6 kommentarer)

I morse vid 9 åkte vi till tappen och hyrde en av deras kärror.

Vi ska fortsätta med vår lilla mur som inringar våra rabatter. Vi började förra sommaren men p.g.a bröllop och regn hela sommaren så sköt vi upp det och kör igång nu igen.
Under tiden som Jojje grävde så ränsade jag rabatter.


Milou hade det skönt ute i trädgården tillsammans med oss. Eftersom vi hade grinden öppen så fick han snällt sitta fast, det skötte han jättebra.

- Det är väl ingen som försöker ta mitt stora ben som matte köpte till mig i Ullared igår????

Milou har skällt mycket på gräsklippare det sista men idag när vår granne klippte gräset så sa han ingenting, han fick jättemycket beröm, våran jätteduktiga kille!!!!!!!

1 1/2 timme senare är släpet fullt...
...

Skrivet av andersson, 2008-05-24

Visa hela (7 kommentarer)

Vi har varit på Södra Älvsborgs kennelklubbs inofficiella vårutställning i Borås.
Det var 4 Aussie anmälda. Först ut var:
Door Keepers Nitwit Nelson kort och gott Nelson

Han fick 1:a pris med Hp och gick sen in igen mot Onidis Dimma och blev då BIR!!!
Grattis säger vi!!
Sen var det Milou och husses turMilou blev 1, 1 och fick HP.
Men för oss skulle han fått den största rosetten nånsin för fantastiskt uppförande, han skötte sig som en dröm. Förra utställningen skällde han bara EN gång men idag skällde han INTE ALLS!!!
En jättestor seger för oss!!!!!!! Mina killar var bäst!!!
Sen var det Chess Player Tarraks tur att visa upp sig i ringen

Nu skulle Milou tävla mot Tarrak om att bli BIR

...

Skrivet av andersson, 2008-05-18

Visa hela (8 kommentarer)

Nu har Milou klarat av att vara ensam hemma i ca 4 timmar i nästan 3 veckor och det har gått hur bra som helst. Han kommer upp i trappfönstret och tittar när jag svänger in med bilen, kommer jag inte in tillräckligt fort från bilen så lägger han huvudet på fönsterbrädan och ser bara hur trött ut som helst, jätte gulligt jag lovar!!! När jag kommer in så ska vi leka jage om en leksak eller om ett ben, han blir som ett barn på julafton när jag jagar honom och försöker ta benet/leksaken morrar jag lite åxå så blir han ännu gladare, man kan se hur han faktiskt ler och svansen har han i vädret. Direkt efter så tar vi vår förmiddagspromenad, igår gjorde jag nåt jag aldrig gjort förrut. Milou fick nästan gå lös hela vägen, vi gick i ca 35 min. Jag hade ett gammalt koppel på honom som fick släpa efter vissa bitar så jag hade nåt att ta tag i om det skulle behövas, men han var hur duktig som helst!! Vi mötte folk som var ute och gick, han skötte sig även då men när vi...

Skrivet av andersson, 2008-05-16

Visa hela (4 kommentarer)