En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Bakslag...

Så där ja, då har jag fått mig ett slag i huvudet så jag just nu sitter nånstans under skosulan, alltså ett riktigt bakslag!!
Men det fick jag väl bara för att jag var så mallig så jag kunde spricka i onsdags kväll.
Konstigt, aldrig får man vara riktigt nöjd och glad.
Milou var en riktig jävel igår kväll. Fast han får väl ha till sitt försvar att det fanns en löptik (hon är i 3:dje veckan) på planen som vi alla visste om MEN jag tänkte att det SKA gå att få honom att göra som jag vill...
Han utförde även igår en kalasfin platsliggning på strax över 2 minuter BREDVID LöPTIKEN!!!!!
Så det ska han väl ha en liten eloge för

När vi gjorde linförighet i grupp, skötte han sig exemplariskt, han brydde sig faktiskt inte alls om henne. Vi gjorde även inkallning å att sitta kvar, det hade vi glömt vad det betydde...
Hon åkte hem i halvlek å sen skulle vi göra ännu en inkallning å då hamnade vi på hennes plats, så han riktigt dammsög och tvättade gräsmattan för allt vad han kunde, å jag gjorde allt vad jag kunde på min kant, mattes tillsägningar betydde inte så mycket i detta läget...
Jag kunde lyfta honom i halsbandet från marken upp till sittande å han hängde bara där som en tung säck potatis...bryta beteendet i detta läge är svårt men vi kom nog på hur...en pipleksak och godis!!!!!!!
Ja ja nu är vi en erfarenhet till rikare, eller hur man nu ska säga...

Idag är det ju äntligen fredag å imorgon är det bowling igen för min del, som tur är e det en hemmamatch så jag är inte hemifrån så länge. Jojje ska spela på söndag.
Ha en trevlig helg alla ni goa människor där ute!!!
TACK för alla fina kommentarer som jag får!!!!! Det är ju tackvare de som jag vet att det är nån som läser mina inlägg å det är ju därför det är kul att skriva här över huvudtaget!!! TACK!!!

Skrivet av andersson, 2009-10-02 14:23

Jaadu, välkommen till livet som ung-hanhunds-ägare, hi, hi. Ta det lugnt du e inte ensam. Ett steg fram och två bak hör snarare till vanligheterna då det gäller löptikar i den här åldern. Ett litet tips kan kanske vara att minska "kraven" och bara försöka leka och hitta glädjen i att vara med Miluo istället. Och av det du skriver så tycker jag inte alls att du ska vara missnöjd. Platliggning brevid löptik är inte enkelt ;0)
Kram

Skrivet av Jenny o Vixhen, 2009-10-02 14:47

Visst är de underbara våra 4 benta varelse som ger oss flera grå hårstrån. Men det är väl bara till att bryta ihop och kämpa vidare.
Lycka till på matchen.

Kram

Skrivet av Charlotte, 2009-10-02 15:52

ALLA har dåliga dagar så skit i det och focusera på det posetiva som tex. platsen!!! Det gjorde han ju kanon!

Trevlig helg

Skrivet av Nadia, 2009-10-02 18:49

Håller helt med Nadia! Och om du sen tar den känslan du kände när han bara fastnade i "löpdofthimlen" så vet du exakt varför jag inte vill ha hanhund igen! ;-) Nä, skämt åsido. Tikar är inte alltid så himla kul under löpen heller...

Skrivet av Sandra, 2009-10-02 19:48

Oj att ligga plats brevid en löptik bra gjort skulle jag vilja säga!!! Kram på dig

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-10-03 08:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?