En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Hur hinner ni???

Hur gör ni som jobbar heltid?? Hur hinner ni med hemmet å livet i övrigt??? Är era dygn längre än mina?? Sover ni aldrig???
Mina dygn skulle behöva vara på mer än 24 timmar, jag känner inte att jag hinner med nånting alls.
Jag vill hinna med så mycket på en gång å resultatet då blir ingenting istället. Jag har ingen ork å ingen lust att göra nånting alls.
Just nu har jag hamnat i den där uppförsbacken igen, allt känns tungt och jobbigt, jag tror inte ens att semster skulle hjälpa...
När jag kommer hem från jobbet vid 11 så är jag så trött att jag måste sova en stund, har ju varit uppe sen kvart i 5, å plötsligt är klockan 1. Upp och ut med Milou på minst en halvtimmes sväng. Sen kolla över alla bloggarna (är ju ett måste). Där efter är det dax för middagsmaten.
När maten är klar äter vi, å sen är det oftast nån aktivitet med Milou efteråt. Sen pusta ut i tv-soffan innan det är läggdax alldeles för sent VARJE KVäLL... Å sen kommer jag in i en ond cirkel som jag sällan kommer ur...sover jag på dagen har jag svårt att komma i säng på kvällen å råkar jag komma i säng i tid så somnar jag inte i stället, men när jag kommer hem från jobbet är jag så trött att jag håller på att somna i upprätt ställning....
Jag borde ju ha all tid i världen till allt möjligt eftersom jag kommer hem så tidigt å bara jobbar 5 timmar om dan, vart tar tiden vägen????
Har ni några tips på vad man kan göra, eller hur gör ni????

Skrivet av andersson, 2009-09-30 12:37

Hu det är inte enkelt, men fy f*n va det är skönt att sova!!
Men tiden, jag håller med dig, var tar den vägen??

Kristina

Skrivet av Penny, 2009-09-30 13:11

Brukar känna precis som du men försöker att istället att INTE jämföra mig med andra, vara nöjd och stolt över det som jag FAKTISKT hinner med, unna mig att slappa om jag behöver det utan att få dåligt samvete osv. Intalar mig själv att det är en inställningsfråga hos mig själv typ glaset halvfullt eller halvtomt ;0)
Sen så känns ju självklart dygnen kortare nu då det blir mörkt tidigare. Inte direkt läge för hundträning eller skogspromenader på kvällarna nu!

Skrivet av Jenny o Vixhen, 2009-09-30 14:31

Haha ja det är inte lät att få tiden att räcka men gud vad skönt att sluta 11.
Mina dagar brukar se ut så här. Alltid roligt att jämnföra.
Stiger upp 7 går ca 1 1/2 h med hundarna kommer hem duschar äter frukost o kollar datorn.
Börja jobba 10-19 efter brukar jag ha kurs tränar andras hundar till ca 21.30 har jag ork då tar jag ut mina hundar o tränar lite med dom med eller så blir det bara en sväng med dom. Hemma igen ca 22.30 då dör jag i sängen sen e d dax igen....
Så mitt problem nu är att jag söker någon som vill träna hund kl 7 på morronen eller 21.30 på kvällen inte det lättaste att hitta kan jag säga... Jag önskar att vi vore skapta att sova 3h per dygn och ljust ute 21h per dygn tänk vad underbart det hade varit =)

Skrivet av Cilja&Imse, 2009-10-01 15:56

Ja mina dagar är med rätt späckade om man säger så...
04.00 ringer klockan, dax att gå upp..
ca 14.30 är jag hemma igen...äter lite..
Rastar hundarna en kortis....Försöker att hinna med hästen och sedan är det dax för en lånnnnggg runda med hundarna på ca 1 ½ timme... efter det är klockan runt en 18.30 och då är det dax att ta ett träningspass med NGN av hundarna ( har lagt ner att hinna med att träna alla hundarna varje dag )
Sedan är jag hemma igen vid klockan 19.30.
Då är jag så trött att jag inte vet vad jag ska ta vägen ibland.. men lite data tid hinner jag allt med..
Det var min dag..inte alltid jag är så duktig att jag hinner med allt men mestadels blir det så....
Kram kram
Ta hand om er !!!

Skrivet av Marie, www.rubypassions.se, 2009-10-02 09:33

Hrm.... Inser att jag tränar hund för lite, ser på TV för lite (?) och sover för lite.
Går upp 6 och går ut med hundarna.
Jobbar 8-16
Hämtar barnen och åker till simhallen (ALLA dagar i veckan utom onsdagar) Medan barnen /barnet simmar promenerar jag med hundarna/handlar mat/tränar själv - välj alternativ. Lagar mat, läser läxor, äter, städar, tränar på pianoläxan, tvättar, lägger barn, går ut med hundarna (och tränar dem ibland) sitter vid datorn och lägger mig 22.30-23.00
Jag förstår INTE hur folk kan vara stressade när de inte jobbar heltid, har barn, har hund, har ett liv... KRAM!!!!!!

Skrivet av Eva, 2009-10-02 21:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?