En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Mat...

Just nu står en del av middagsmaten i ugnen å kan nån förklara för mig VARFöR går alltid klockan så lååånnngggsssamt när man väntar på att få ta ut den färdiga maten???
I dag blir det potatisgratäng och lövbiff...mums...å idag firar vi ingenting annat än att det är torsdag å morgon är det fredag å sen är det HELG!!!

Ikväll ska jag och Milou åka till Härryda för att gå på vår tävlingslydnadskurs, det ska bli jättekul, vi har tränat massor på vår läxa läggande under gång men om han kan det bättre än sist det får vi se...

I morgon har vi inget inplanerat vad jag vet så kanske en lugn kväll utan att göra nåt speciellt...
Jag vet att jag måste gå å lägga mig tidigt för på lördag ska jag upp tidigt, fast om man ser till vilken tid jag går upp för att gå till jobbet så får jag ju sovmorgon MEN en lördag är det jobbigare att gå upp så tidigt....
Vi (damlaget) ska åka till Helsingborg å matchen börjar kl 10.20 så vi ska åka från Lerum kl 7 å direkt efter matchen får vi slänga oss i bilarna å köra vidare till Kristianstad för nästa match.
Jag kommer att vara helt slut i fingrarna efter 8 serier, om jag nu får spela alla 8, jag kan ju bli utbytt...

Eftersom vi inte kan vara med i Sofiero, vilket vi gärna hade varit så hoppas jag på MASSA bilder å rapporter i era bloggar inom de närmsta dagarna!!

Åhh...va gott det börjar lukta nu...VITLöK...mums...

Skrivet av andersson, 2009-09-10 16:34

Tråkigt att ni inte kommer till Sofiero..=( När ses vi nästa gång ??? LYCKA TILL med bowlingen !!
Kram
Marie

Skrivet av Marie, Ruby Passion´s, 2009-09-11 08:51

Jag har en idé. Vi har en bowlingkväll på jobbet varje år. Den som vinner får ett fint pris *fniss*. Förra året var jag TVÅ poäng från vinst. Kan inte du klä ut dig till mig och spela i mitt ställe i år??????

Skrivet av Eva, 2009-09-11 14:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?