En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

En fika...

Innan vi åkte på vår fika som jag hade fjäskat mig till hos Tezze så fortsatte vi att tvätta med målartvätt på huset. Jag trodde aldrig att vi behövde tvätta på vår framsida (sidan åt sydväst) för den såg inte så ful ut MEN det var behövligt även där, vattnet blev grått (mot nordöstra sidan där vattnet blev helt sotsvart).
Vi blev aldrig helt klara så en liten bit är kvar, men det ska vi ta lite senare idag...
Vi åkte vägen om Blomsterlandet på vår lilla tripp till Tezze för att köpa en liten krya-på-dig-blomma till Tezzes mamma som nyligen opererats å är nu på väg tillbaka. Vi kunde ju inte låta bli att köpa en påse ostbågar och en flaska cola till henne åxå... ;o)
Det var skönt å se att du va precis så pigg och glad som du brukar Anette!!
TACK så jättemycket för pratstunden (mycket hundsnack) till er alla och den JäTTEGODA morotskakan!!!!
Milou fick ligga ute på gräsmattan (i skuggan under "hundparasollet" som de har) å han pep pytte lite små korta stunder men skötte sig annars utmärkt. Makea låg under bordet på altanen vid mina fötter. Efter avslutat fika tog vi oss en härlig liten promenad i utkanten av skogen. Å vid 4 drog vi oss hemåt, ett stopp blev det på restaurangen Gyllene måsen i Partille.
Så just nu sitter vi å vilar oss på maten MEN snart är det dax att dra igång igen med tvättandet av den sista väggen...å som belöning "för mödan" ska vi sen sätta oss i lugn och ro å kolla på ännu en Wallander nämnligen Tjuven, den 17 filmen i ordningen...
Nästa Wallanderfilm kommer ut den 15 september så det är ju väldigt lägligt att jag och en kompis på jobbet ska åka till Ullared den 18:de!!!
Så det var väl dagens rapport från dagens små godbitar...

Skrivet av andersson, 2009-09-06 17:49

TACK för Blomman, ostbågarna och coca colan. Det värmde i hjärtat att även Tezze´s vänner är lite mina. Bilder kommer senare i bloggen.

TACK TACK ni är UNDERBARA

Skrivet av Albo, 2009-09-06 19:29

Inte behöver du känna dig dum för att du inte riktigt vet vad jag och Segra egentligen pysslar med. Jag har svarat lite snabbt på din fråga i min blogg (i meddelandet där du skrev). Tänkte att det kanske är fler som har lite frågetecken kring min träning :-) Men för att ge dig en liten försmak: oh ja det är mycket användbart, framförallt i lydnadsträning...

Skrivet av Emelie, Vinna, Segra och sheltieflickorna, 2009-09-06 23:19

NU har vi flyttat in!! :) Nu återstår bara "piffet" som dem så fint kallar det i alla inredningsprogram på tv. ;)
VI MÅSTE SES SNART!!

Kramar!

Skrivet av Malin, Axel & Lipton, 2009-09-07 07:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?