En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Liseberg

Igår var jag och Jojje med våra kompisar från Osby på Liseberg.
Vädret kändes ju inte så bra när vi var där men om man tittar ut genom fönstret idag så hade vi KALASVäDER igår!!
Vi fick bara en liten skur när vi precis kom dit (vid 12-tiden) men man kunde snabbt plocka av sig jackan igen för solen kom fram å det blev varmt och skönt.
Vi åkte Kållerado nästan med en gång å jag var inte torr förrän vi skulle åka hem vid 18 tiden.
Vi åt jätte goda våfflor med grädde, sylt och glass...mums...
Jag åkte min stora favorit VIRVELVINDEN

Det är lite svårt att ta kort på just virvelvinden men det blev ganska coolt kort ändå för de flesta som känner mig ser ju att det är just jag som sitter i mitten och bara garvar så käkarna håller på att gå ur led... ;o)
Jag och Jojje spelade bort massa pengar på alla chokladhjul, men huvudsaken va att vi hade trevligt, å några småvinster blev det ju, ja en lite större åxå nämligen stjärnvisten på

Strax efter 18 gick tiden på bilen ut så vi fick bege oss hemåt...MEN först åkte vi till våra vänner Nadia och Mattias för att hämta vår älskade lille kille som hade varit på "dagis" hos Nea.
Allt hade gått jättebra, han hade skött sig utmärkt...man blir ju lite orolig när man lämnar bort honom hos nån första gången (han har bara varit hos "sin farmor" förut). Nea och Milou hade lekt massor, deras pool är nåt som Milou verkligen älskar. Milou hade utan att veta om det hjälpt Nea att tugga ben...han hade gått å lagt sig å plötsligt kom hon å la sig bredvid å tuggade på sitt ben, SöTNOSAR!!!!
Vi hade köpt med oss mat från Burger king som vi kastade i oss när vi kom fram, alla var jätte hungriga.
Efter maten busade Milou och Nea lite... Om de råkar ha mindre öron idag så skulle jag inte bli särskillt förvånad, de låg på golvet å brottades å bet i varandras öron och kragar å kampade lite med en trasa, ja de var 'underbara* att se på...å jag som nästan alltid har fått höra att vår kille är så stressad och jobbig, men nu var det en helt annan hund vi fick se, han skötte det hela mycket snyggt...*mattes älskling!!!*
TACK Nadia och Mattias för hjälpen!!!!!
I tisdags blev jag och Jojje bjudna på bio av Nadia och Mattias. TACK!!!
Vi var på Bergakungen å såg Harry Potter och halvblodsprinsen, jag är ingen älskare av Harry Potter men den var sevärd.
Jag är mycket mer för romantiska komedier, men vad gör man inte för sin man som gärna ville se denna...
Idag har jag tänkt att jag ska röja undan lite, börja städa i köksskåpen bla...det är ju sååå tråkigt MEN mycket behövligt!! Jag får väl göra det bara för att det fint efteråt.
Ha det!!!

Skrivet av andersson, 2009-07-23 12:50

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?