En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Händer inte mycket, men...

Just nu är det verkligen så kallad bloggtorka här, det händer inte mer än att jag har sett lite små förändringar med Milou.
Vårt lilla busfrö till kille har blivit mycket lungare och kommer gärna å vill gosa och kela, han älskar att lägga sig på rygg så vi kan klia magen...men det är inomhus...
I utemiljö har han åxå lugnat ner sig flera hekto....han går finare i koppel (givetvis utan nån annan hund!!!) han drar inte alls så mycket som förut, när han har fått göra ifrån sig så är som en liten ängel.
Vardagsinkallningen har blivit kanonfin, jag behöver sällan ropa mer än 1 gång så kommer han som skjuten ur en kanon. När vi säger: -Milou nu tar vi koppel, så kommer han å ställer sig bredvid så det är bara att koppla (kunde man ju försökt med för lite över ett halv år sen).

Idag bad jag honom gå upp på en sten å ställa sig å det gjorde han så jag fotade honom lite med mobilen (korten blev så där...) så helt plötsligt skvallrade han för mig att där borta kommer det nåt (han stelnade till och såg jättenyfiken ut, han sa aldrig ett ljud) jag tittade dit å där kom en tjej med barnvagn och en schäferhane i koppel. Jag bad Milou sätta sig på stenen och sitta kvar, han satt hur fint som helst å följde dem bara med blicken när de gick förbi, jag blev så stolt över vår kille, han kan ju om han bara vill... Andra hundmöten går åxå mycket bättre jag har flyttat mig ca 1 meter ut i diket å sätter Milou ner å han är knäpptyst medan den andra hunden ibland skäller...
Nu ikväll var jag och Jojje ute å tränade lite med Milou, jag körde lite lydnadsträning som gick åt skogen och Jojje körde lite ringträning som gick perfekt!

En kul grej som jag hörde på en kurs igår...
....Å så gick det upp ett Liljeholmens.... Den har jag aldrig hört förut.... ;o)
Just nu längtar vi tills på lördag när vi ska åka i ottan med full bil till Växjö. Nadia med Nea och Sandra med Svansa ska åka med oss, det ska bli jättekul!!!!!!!!! Det är ju 25 Aussies så konkurrensen är nog tuff tror jag men jag har lärt mig att MAN SKA ALDRIG SäGA ALDRIG!!!!
(Eller vad säger alla som sa det till mig i Partille....)

På fredag ska jag och Milou ta en tur i bassängen igen, han älskar det verklingen... De har lite extra rabatt på hundsim på Alfa hundcenter i Stenkullen nu i november för nya simmare...

Skrivet av andersson, 2008-10-29 18:05

Underbart med såna framsteg!!! Njuuuuuut av dem, för det är du värd!!!!
(Och glöm inte vara beredd på bakslagen, de kommer när man minst anar det... ;) )

Jag längtar också till lördag! Ska bli kuligt som tusan! Och nä, man ska verkligen aldrig säga aldrig!!! :)

Skrivet av Sandra, 2008-10-29 18:13

Hej Linda! Så, jag hittade din blogg till slut :-) Roligt att läsa era upptåg! Jag och Izla har tränat lydnad idag, känner mig så inspirerad av vår kurs! Vi ses igen näst-nästa tisdag. Ha det bra tills dess!

Skrivet av Veronica & Izla, 2008-10-29 21:39

Härligt att det går framåt för er. Lycka till i Växjö. :)

Kramar

Skrivet av Malin & Lipton, 2008-10-30 10:56

Tack för besök & kommentar i vår blogg! Vi har varit ett par dagar i Tyskland så Joy har varit på pensionärshem (mina föräldrar... *ler*) men nu sätter vi igång med hårdträningen. Lycka till i framtiden så hoppas jag att vi kommer att träffas igen.

Skrivet av Eva, Joy & Diva, 2008-10-31 11:17

Men titta här då - det har minsann skrivits lite... få se när vi får tummarna loss. Det händer ju inte så mycket här heller.

Vad roligt att höra att Milou gör såna framsteg! De där bröderna är nog ganska lika varandra ändå. Winston är också mer åt gosehållet nu - vänder gärna magen till för lite kli, inom- och utomhus.

Väntar så klart på rapportering från Växjö i morgon. Så roligt att se 25 aussies slåss om Biret. Den som ändå fått vara med...

Ha det så gott! Spar lite gott åt alla djävlar som bankar på dörren i helgen...

Skrivet av Anneli m Winston, 2008-10-31 19:51

Vad roligt att det går så bra för er! Jag är nyfiken på att se hur Stella kommer att bli, hon är ju så snäll och matte-kär så det är svårt att tänka sig att hon nånsin skulle bli annorlunda, men jag vet ju att det kommer ;-) Lycka till i Växjö idag! Kram

Skrivet av jossan, 2008-11-01 09:08

TACK för jätte trevligt sällskap idag !! man blir alltid lika glad av att träffa er !! TACK Jojje för hjälpen i uppfödargruppen !!
Kram
Marie

Skrivet av Marie, 2008-11-01 19:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?