En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Lydnadstävling och platsliggning...

I lördags var jag å tittade på Nadia och Caddy när de tävlade i lydnad på Lerums BK. Jag som åskådare tyckte att det gick jättebra, Caddy skötte sig hur bra som helst men tyvärr räckte det inte hela vägen fram MEN nästa gång så...

Här är Caddy tillsammans med 1 finsk lapphund, 1 schäfer och 2 Berner senen inför platsliggningen (Caddy närmast kameran)

Bus-systrarna var åxå med och hejade fram Caddy, Nea och Makea

Nea

Makea

En Door Keeperstjej som väntar på sin matte, minns ej namnet...

- Therese, jag är inte alls sugen på det du har i din burk...

Inte ett dugg...

Liggande under gång...snabbaste läggandet jag har sett honom göra...

Apportering...grymt duktig!!!

Jag blev så inspirerad av spårkursen i söndags så idag när jag och Milou ute på vår dagliga tur tog jag med mig min sekatör och en påse så gick vi dit där folk slänger sitt ris. Där fanns en stor hög så jag hittade massa bra pinnar att ha som naturapporter... Så här ska spåras!!!!
När jag satt hemma och klippte till dem så fick Milou träna platsliggning...

(ska väl räcka en liten stund...)

Milou fick fortsätta köra platsliggning ett tag till för det var så underbart väder så jag fick ett ryck och tvättade av bilen i solskenet. Så det blev totalt 1,5 timmes platsliggning... Ja det ska väl erkännas att han reste sig EN gång men annars var han en PäRLA!!! Han pep inte en enda gång och skällde inte heller nån gång så jag var helnöjd med min eftermiddag i solen....

Skrivet av andersson, 2008-10-14 16:56

Vilken fotograf du är Linda. Undrar bara hur det blir med handlerkursen. Vilket datum,tider osv.Ha det gott. Kram Anki och aussiesarna

Skrivet av anonym, 2008-10-14 19:01

Jag brukar åxå köra sånna "tjuvnyps-platsliggningar" med hundarna här hemma..apropå berner sennen fick Daisy rågan om hon var en sån idag;) igen!
Fina Milou!;)
Kram!

Skrivet av Sabine, 2008-10-14 21:12

Goa Linda... jag undrar jag om apporterna räcker imån ;0)
Det ska bli sååå roligt imån och jag tror vi båda är lika peppade. Skönt att få lägga spår till båda och roligt att se Caddys resultat nu när man har en annan kunskap.

Tack för att ni hejade i lördags och tack för bilderna, så roligt att ha! Det kändes verkligen bra förutom nosandet men jag har en plan på hur jag ska träna framöver så jag hoppas att det kommer bli bättre.... Nära skjuter ingen hare!!

Kramisar

Skrivet av Nadia, 2008-10-15 12:03

Så fina bilder igen. Förutom stjärnan Milou är de två blåa, Nea o Makea, så jäääättefina. Det blir spännande att följa deras karriärer.

Översta bilden har Winston sett nu så han vet vad som förväntas av honom i framtiden. I sällskap med EN hund går det bra, så vi är väl en bit på väg.

Må så gott!

Skrivet av Anneli & Winston, 2008-10-15 12:50

Ja,det är väl inte illa av mig att uppdatera 2 gånger på samma dag + bilder. *stolt över mig själv* Hur går det för er? Kul att Nadia & Caddy har varit ute, dem klara det nästa gång. :)

Kramar

Skrivet av Malin & Lipton, 2008-10-15 15:18

Ja, det är verkligen retligt men nu ska vi ta tag i saker och bryta ner allt från grunden innan vi ger oss ut igen...måste bli skärpning från Caddys håll ;0)
Gissa vems lilla fröken som låg stilla på platsen på lilla klubben idag!! Japp lilla Nea låg där mitt bland 8 Rottisar.... hon är så söt! Trots att hundar både reste sig och satte sig upp så låg hon stilla på sin plats. Matte blir sååå stolt!

Läängtar tills imån ännu mera!!

Skrivet av Nadia, 2008-10-15 19:48

vilka otroligt vackra bilder du tar på vovvarna! får komma och hälsa på er allihop snart. har en känsla av att verkligheten ändå överträffar de jättefina bilderna. :-) kram på er alla!

Skrivet av Lollo, 2008-10-16 18:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?