En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Träningspass

I går var vi hos våra uppfödare på Door Keepers kennel och körde ett riktigt bra träningspass för Milou. Tina hade tidigare i veckan åtagit sig att cykla med Milou och det var ju inte vi sena att prova.
Jag har varit livrädd hela veckan att Milou ska dra så mycket att han drar omkull Tina med cykel och allt, men han skötte sig riktigt bra.
Lite smakprov på träningspasset

För första gången bredvid en cykel i koppel


De kom tillbaka utan några brutna armar eller ben, det ser ju riktigt bra ut...Han kan även räcka ut tungan utanför utställningsringen!!!
Denna gången är det nog mot husse och matte som inte följde med och cyklade...


Sitter fint medans Tina stiger av cykeln


Sen var det strechingtime, först framåt...

...och sen bakåt...
När vi skulle gå in så lyckades jag göra en jättevurpa, helt plötsligt försvann bara fötterna under mig och jag låg där pladask och tyvärr så hade jag kameran runt halsen så det var ingen som kunde förverkliga det på kort!!! Konstigt nog så slog jag mig ingenstans, jag har inte heller fått några blåmärken, bara lite ont i magen så jag har väl sträckt mig lite, men har man mycket fläsk som tar emot så skadar man sig inte...
Efteråt gick vi in och satt å pratade om ditten och datten jättelänge, det var fantastiskt trevligt!!
TACK Tina och Johan med Milou och för en supertrevlig pratstund!!!

Bara för att det gick så bra att cykla igår så fick Jojje idag bege sig ut med killen och sin cykel som han inte har använt allför flitigt sen vi köpte den.
Han var även jätteduktig idag, enligt husse.
Matte var hemma och klippte gräset, det var behövligt...

Skrivet av andersson, 2008-07-17 22:15

Tjusigt, Milou!
Jag vet att fläsk är bra när man ramlar! Gjorde en vurpa i skogen idag. Turligt nog var det jag som hade kameran.-)

Skrivet av Sexy, 2008-07-18 02:51

Hej! Ja du kommer att bli än mer kär när du ser dem, för de är då verkligen fantastiska! Nja, det är Sandra som bestämmer vilken tös som ska vart, men visst har vi en favorit.. så får vi se :) Ska bli fantastiskt roligt att joina er i Aussie-maffian! Kram

Skrivet av Josefin m Dex, 2008-07-18 15:54

Heja brorsan!!! Vad bra att du lärt dig springa fint bredvid en cykel. Det har jag gjort ett bra tag nu, fast bara korta stunder. Men det är inte fint att räcka tunga åt sin matte o husse, eller att se så missbelåten ut - tänk på alla nya fina muskler du får. Få se om du blir i toppform redan till Bjuv. Jag har fortfarande en massa "rolling" som domaren sa och när eller om det försvinner får väl tiden utvisa. Bjuvdomaren kanske inte bryr sig om sånt utan han/hon ser nog bara alla våra fantastiska championkvalitéer...

Ha det bra alllihopa!

Skrivet av Winston, 2008-07-18 19:50

Cykla är bra för att få till konditionen :) Att ramla pladask är inte speciellt roligt, mn är rätt snabb med att titta sig omkring så att det inte var någon som såg en :)
Ha det jätte gott och pussa på Milou !
Kramar
Marie och aussisarna

Skrivet av Marie, 2008-07-18 21:26

Duktiga Milou som inte drog ner uppfödare Tina i gödseldiket! :)

Jasså du Linda? Du gjorde en klassisk "Sandra" menar du? hehehe

Skrivet av Sandra, 2008-07-19 15:43

Underbara Tina! Det är väl tur att man har en bra uppfödare som hjälper till... Då lär det väl bli en del cykelturer för Jojje & Milou då kan jag tänka mig!
Sen blir det lite lydnad på torsdag för då kommer Pernilla och hennes kompis Tina hit för lite lydnadsträning s0m ni får joina...blir super mysigt med hundar så långt ögat kan nå ;0)
Så nu får man hålla lite extra koll på dig när du går över trösklar och liknande då....
Kramar

Skrivet av Nadia, 2008-07-20 18:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?