En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Jag säger bara: Aprilväder

Vilket väder alltså...
I morse när klockan ringde 5.40 tittade jag ut genom persiennen och möttes av ett vitt
täcke på grannens tak och gräsmatta.
Nä nu får det vara nog, nu vill vi ha vår!!!

Idag bar det iväg till Jönköping i snöovädret. Jag skulle spela match med vårt damlag, Lerums BS dam. När man spelar borta så är det oftast dubbelmatch som gäller så direkt efter Jönköpingsmatchen så fortsatte vi till Tibro.
Vi förlorade med knappa 9-11 i Jönköping efter en mycket jämn match. I Tibro blev det ännu jämnare, vi spelade oavgjort 10-10. Vi hade 4 st ordinarie A-lagsspelare som var upptagna
med annat, så det kändes ganska kört redan innan vi åkte hemifrån men med facit i hand så presterade vi väldigt bra!! Vi var mycket nöjda när vi styrde hemåt igen.

Till skillnad från igår så behövdes vinterjackan idag, då våren var här på en snabbvisit.
Igår var jag och Milou i Onsala hos mina föräldrar och deras 2 hundar. Mysan, en Collie på 12 år och Akita är en Schäfer på 8 år. Akita och Milou leker jättebra tillsammans, hon är bara lite för snäll mot honom men det funkar utmärkt. Igår hade jag tagit med mig mina 2 hopphinder, slalombana och mina 2 tunnlar som vi satte upp i trädgården. Hundarna hade jättekul. Vi tränade och lekte. När vi sen kom hem låg Milou helt utslagen hela kvällen.

Nä nu är det dax för kvällspromenaden och i morgon vid 8-tiden bär det av till Ulricehamn för
kvalspel för Jojjes A-lagstrupp från BK Solkatten.

Skrivet av andersson, 2008-04-12 23:01

Tack! Det var verkligen jättekul med MH´t och vallningen också för den delen. Vi har anmält oss till en vallningskurs som börjar på söndag. Det ska bli spännande! :)

Kramar!

Skrivet av Malin & Lipton, 2008-04-13 20:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?