En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Gladare...

I dag känns Milou gladare...svansen kom mycket riktigt upp igår när husse kom hem å han fick gå en promenad med husse direkt...han skällde på alla som inte uppförde sig normalt bla en stackare som skottade av sitt tak fick sig en utskällning så han var inte ens var vatten värd...
Nu sjönk vi ner lite till i vår trappa jag å Milou MEN va fan jag e inte den som ger upp i första taget, vi SKA klara detta...inga framgångar utan att man har gått igenom en massa motgångar först å vi är på god väg åt rätt håll fast en sån händelse som vi var ute för igår hjälper ju inte riktigt till åt rätt håll MEN jag har nu brutit ihop å är på väg att komma igen ;)
TACK så jättemycket för alla era kommentarer, det värmer när det känns jobbigt, jag blir peppad på nåt sätt när jag läser de, TACK!!!!!!

Jag kollade i genom Milou lite mer ordentligt igår å jag kunde inte se något ovanligt inget sår eller nåt sånt å han gick/sprang som han skulle...så efter omständigtheterna gick händelsen bra!!
Jag fjäskade lite med honom å körde lite köksträning med rå nötfärs som belöning å hade man fått ha det med sig på lydnadsplanen så hade vi haft 200 poäng hur lätt som helst, han e grym när han vet vad som väntar, MATTES ÄLSKLINGSKILLE!!!! Han var jätteduktig å skötte sig utmärkt, vi tränade apportering men snygga gripanden (inget slarv gav utdelning), fot med snabba lägganden under gång och MASSA freestylesövningar, å jag kan meddela att svansen var hög och Milou var MYCKET GLAD!!!!!!

Bilden är tagen på vår snygga kille under en promenad i söndags i det mycket vackra vädret

Skrivet av andersson, 2010-02-25 16:19

Skönt att ni är på g igen! Lite bakslag får man ta ibland, sånt är ju livet liksom... ;-) Huvudsaken är ju att man på det stora hela går framåt hela tiden och det har ni två ju verkligen gjort!!!

Glömde skriva igår att jag är impad över hur både du och Milou klarade gårdagens situation! Du försökte allt du kunde hålla schäfern ifrån honom, Milou svarade inte upp och lät dig reda ut situationen och du lyckades bryta och dessutom låta bli att svära långa ramsor efter tjejen!!! Duktiga ni!!!

Skrivet av Sandra, 2010-02-25 17:51

Åh vad tråkigt Linda. Stackars flicka också. Dessa jäkla föräldrar som inte vet vad dom utsätter sina barn för. Och andra givetvis. Va skönt atta de hjälper med nötfärs för att få upp svansen. Vad duktig han är Milou som inte svarar upp. Siri hade svarat som en kobra. Kram på er. Anki och hundarna

Skrivet av Anki,Siri,Vilda, 2010-02-25 19:29

Va tråkigt att nåt sånt här kan hända,håller tummarna att Milou inte tar åt sig för mkt av angrepet och htvecklar nån sorts hundagg..jag hade nog inte kunnat hålla humöret genetmot tjejen så det ska du va stolt att du klarade

massa kramar

Skrivet av Sabine, 2010-02-25 19:38

Va tråkigt att nåt sånt här kan hända,håller tummarna att Milou inte tar åt sig för mkt av angrepet och htvecklar nån sorts hundagg..jag hade nog inte kunnat hålla humöret genetmot tjejen så det ska du va stolt att du klarade

massa kramar

Skrivet av Sabine, 2010-02-25 19:38

Tråkigt med det som hände, Och att man låter ett liet barn gå ut med en sån stor hund, Det förstår jag inte.
Hoppas milou inte tar åt sig av det bara,
Vilken underbar bild på finaste milou :)

Kram från oss

Skrivet av pokerface, 2010-02-25 21:56

Han är så snygg, Milou, och ser alltid så glad ut - kan en hund ha det bättre än han...? Jag vet ingen som gör så mycket med och för sin hund som ni...

Kram på er alla tre!

Skrivet av Anneli m flock, 2010-02-25 23:34

Va roligt att han mår bra. Du skall sträcka på dig som fixade detta.
Kram Susan o bröderna

Skrivet av Susan, 2010-02-26 07:51

Hejja Linda! Nospussar från syrran =)

Skrivet av Tessan å Gucci, 2010-02-26 09:18

Nämen fy, inte roligt att läsa om!!
Började direkt tänka på när vi blev påflugna på vår joggingrunda och jag bara skrek och hundarna gjorde sitt bästa för att undvika bråket.
Veterinären sa ju att Nea klarade sig så bra pga den tjocka pälsen och att hon var så välmusklad så så är det nog oxå i Milous fall och tur är väl det!
Ni löste i alla fall hela situationen galant och tack vara dig blev ingen illa skadad.
Skönt att höra att Killen mår bra igen!!!!

Största kramarna till er!!

Skrivet av Nadia, 2010-02-26 11:31

Inget alltför ovanligt tyvärr med små barn och stora hundar. Undrar också vad som rör sig i skallen på ägaran??? Var det flickans hund över huvud taget?? BRA med tjock päls, det tar en hel del! Och DU, NU har du verkligen visat Milou vem som är ledaren i flocken!!!!

Skrivet av Linda med Norton, 2010-02-27 16:00

Nä,men usch. Sånt är INTE kul. Ge Milou en kram från oss. Hoppas att vi kan ses snart, det hade varit riktigt trevligt.

http://lojocasloial.blogspot.com

Skrivet av Malin, 2010-03-17 15:56

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?