En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Snö....

Herre gud va mycket snö det har kommit i natt å idag, jag har skottat 2 gånger idag å jag ser inget slut på det... Första rundan va värst, det tog 45 minuter på vår lilla täppa, andra gången va det lite mindre, det tog bara en halv timme...men man kan ju räkna det som motion, för man bli helt slut...phu...
På promenaden förut hoppade Milou runt i snödynorna i dikena och över ängen å det såg lite småjobbigt ut men han höll god min å bara la i en växel till, för framåt skulle han sötnosen.
Va skönt det va att jobba en så kort vecka, så här skulle jag alltid vilja ha de...jobba måndag å tisdag sen va ledig på onsdag å jobba igen torsdag och fredag för att sen ha en ledig helg, hmmm...det låter mysigt...
Nä nu ska jag kolla om mina växter är färdiga att skörda på FarmVille, ni är väl med på Facebook, det är skitkul...jag rekommenderar FarmVille, Country Life och även Bowling Buddies!!!!
Ha de!!!

Skrivet av andersson, 2010-01-06 13:10

Visst är det kul med snön, inget smuts och ingen lera att finna för badsugna hundar!!!!!
Syns på söndag, då får du ta många kort.
Kristina & Penny

Skrivet av stallfurusäter, 2010-01-08 15:15

Har ni gått i ide???

Skrivet av Anneli, Clemmie & Winston, 2010-01-13 09:04

Hallå där!

Undrar om du lyckades fånga Gucci och Tequila på några bilder? Om så är fallet skulle du vilja maila över några till mig?

Kram

Skrivet av Tessan å Gucci, 2010-01-13 10:52

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?