En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
andersson

Anderssons Blogg

Tungt...

Gud va tråkigt väder här är...idag gick jag på jobbet å fick för mig att jag hade jobbat över, för för mig var klockan plötsligt 8 på kvällen å inte 10 på förmiddagen, det var mörkt å tråkigt i fikarummet så vi fick t.o.m tända alla tråkiga lysrörslampor i taket för att inte gå vilse i mörkret.
Igår kändes det lite lättare, trot eller ej men jag fick faktiskt ta på mig solglasögonen en liten stund i bilen på väg genom Göteborg...
Igår köpte jag och Jojje ett nytt bowlingklot till mig å även ett till honom, det ska bli kul å prova om jag kan få lite mera sväng i klotet på lördag, det är sista matchen för säsongen, sen har vi uppehåll till andra helgen i januari...å självklart kommer våra matcher den helgen att krocka med utställningarna på My-dog, men sånt e livet!!
Nä nu ska jag gå ut i detta UNDERBARA väder (mycket ironiskt skrivet!!!) med killen, han vill visst gå ut fast att det öser ner å blåser halv storm...
Ha en fortsatt trevlig fast något våt vecka....

Skrivet av andersson, 2009-11-25 15:19

JAAAAAAAAAA ni har inte regnat bort. Underbart väder.........
Min mamma sa ALLTID: Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.HaHaHa

Jag i min tur tycker att det är underbart väder. Jag gillar faktiskt regn och lite slibbig mark. På med regnkläder och keps så en tur i skogen. Med eller utan vovvar. jag och Ebba cyklade när det vräkte ner idag.

Ha det bäst
Anette

Skrivet av Albo, 2009-11-25 22:14

Glömde.

LYCKA tiill i helgen med nya klotet.

Skrivet av Albo, 2009-11-25 22:15

Ja visst är det deprimerande... Allt blir ju så mycket roligare när solen lyser, tom städningen ;) Soliga kramar till er alla!

Skrivet av Tessan å Gucci, 2009-11-26 08:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?