En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Min söndertuggade och smått neurotiska version av livet. Som ung ensamstående mamma, partyflicka, mansslukerska, blivande psykolog och bara vanlig människa i största allmänhet - med alldeles för många ord i huvudet.

Read it and weep baby.

Det värker och molar och hela jag känner mig äcklig och tung, magen är svullen och huden trött. Tack Gode Gud! Kvinnans förbannelse ni vet. Jag hade ingen som helst anledning att oroa mig, men när jag blev mer och mer försenad började paniken växa.. Igår var den nästintill totall när Qp menade att kondomer ofta går sönder utan att man vet det och att jag mycket väl kunde ha lyckats IGEN.

Det hade varit höjden av otur om det första riktiga sexet jag har sen M gör mig på smällen, och jag brukar oftast ha just största möjliga otur. Så igår kväll var ångesten total, i natt drömde jag åter samma drömmar som förra hösten. Otroligt verkliga drömmar om hur bebisen rörde sig under min hud, hur jag kunde urskilja en pytteliten fot då den vände sig inom mig. Sen vaknade jag med värken och äcklet och det feta hyn.. och blev överlycklig mitt i eländet!! Snacka om att jag lever ett skitliv just nu.

Insåg sent i går kväll/natt att jag kommer leva ensam länge. Väldigt...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-03

Visa hela (1 kommentar)

Det finns dagar då jag inte står ut
med mig själv.
Då jag vill krypa bort, ut
ut ur mig själv, långt jävla bort,
in under den sten där jag hör hemma.

Det finns dagar
då blotta åsynen av min handrygg
i pereferin
blotta åsynen av ett knä, en arm..
tyngden av det ena benet över det andra, känslan av jag
får mig att må så jävla-fucking-illa!
Och Hata
Hata detta vidriga fängelse av kött
denna... kropp.. som jag lever instängd i!!

Det är en sån dag i dag. En riktig fyfanvadjagärvidrigochgrotesk-dag. Det är i stunder som dessa som jag är helt oförstående för och rentav föraktar de där mer sällsynta stunderna då jag ser mig i spegeln och tänker att kanske är jag lite fin ändå? Som om någon skulle tycka jag är attraktiv, inte en chans i helvetet. Jag är inte dum, jag fattar bättre än de flesta och jag fattar inte hur någon kan se något attraktivt hos mig. Den som påstår sig göra det är antingen

  1. 1:...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag VET, jag bloggar på tok för mycket vissa dagar. Men that's life. Ibland har man mycket att säga, ibland tiger orden och vägrar komma.

Jag har just haft världens mysigaste kväll med C. Vi har suttit utanför och druckit cider/vin och rökt massor av cigaretter. Ja jag rökte bara ett par av solidaritet, men hon bolmade desto mer. Det kändes jättebra. Jag har föreslagit att hon och jag ska skaffa matchande gaddar innan jag flyttar, så vi ska kolla på det nu. Något snyggt som sammanbinder oss oavsett avstånden. Det måste vara något vi båda gillar, kanske i den här stilen fast tuffare..? Vi funderar på två styckna som liksom kompletterar varandra eller kanske två halvor av någonting? Det känns fint i alla fall.

Sen har vi såklart diskuterat hennes Mr. Hyde och min J. Finns mycket att säga där kan jag lova.. Vi får se vad som händer.. Helgen ligger öppen och ingen vet vad som kommer ske då. Både jag...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har varit en riktig sommardag. Och då menar jag inte bara att solen sken och barnen sprang runt och kastade upp bollar på taken, nej det har varit en sån där låång och utmattande dag då man jobbar som ett djur och ränner runt efter vad som tycks vara ett helt fotbollslag av barn från soluppgång till solnedgång (vilket är jävligt lång tid under den svenska sommartiden) och till slut sjunker ner på en stol någonstans mitt i kaoset med en av de andra utarbetade mammorna. Och det är då man längtar så att det värker i kroppen efter att få göra någonting spontant och tokigt. Att få dra till kusten, ragga upp en främling, dricka tequila ur naveln på någon, hångla runt, dansa på baren...eller bara att ta en lugnande och svalkande drink på en uteservering i kvällssolen. Bara göra något som man själv vill, utan ändlös planering och skuldkänslor.

Jag och C satt och stirrade på de nyutspruckna syrenbuskarna och suckade ikapp. Visst... ja.. visst är det fullkomligt...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

..med svåra steg.

Svårt att skriva just nu. Det är väl inte det att jag egentligen mår så väldigt dåligt, jag är mest lite hopplös. Jag vill så gärna fungera och smälta in och ta lätt på allt som sägs. Men jag tar vissa saker så personligt. Inte allt och inte från alla men från de som gör mig osäker, som t.ex. J. Därför bör jag undvika att sätta mig i situationer där jag känner mig så osäker, men hur gör man det?? Jag har jobbat hårt på att spela cool och skjuta J ifrån mig nu.. är det rätt? Jag har lyckats bra i allafall, han beter sig likadant tillbaka och det är omöjligt att veta om han gör det som svar på min jag-bryr-mig-inte-attityd eller om han faktiskt inte bryr sig. Och den frågan gör mig ännu mer osäker. Grrr.. Jävla catch22 det här... Det bästa vore om vi sprang på varandra ute igen, så där enkelt och lätt utan krav. Då skulle vi kunna reda ut detta.

Men men, som sagt mår jag inte så hemskt dåligt. Det är värre med C som...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-01

Visa hela (0 kommentarer)

Mycket inre konflikter just nu. Kan inte förstå hur fort saker förändras ibland. Veckans dagar har varit som månader och mina känslor har skiftat så vansinnigt snabbt fram och tillbaka att jag känner mig yr i huvudet. Det är bara en vecka sen jag studsade på rosa små moln över J och nu känns det så platt. Sådant är livet, det går antingen så outhärdligt långsamt att varje sekund känns som en livstid eller så rusar det förbi som en manisk karusell utan bromsar.

Det påminner mig om de där sönderslitande veckorna då Det skedde förra hösten. Jag minns ett ögonblick då jag satt och scrollade genom bilder på datorn och hittade ett kort på mig och M där vi står sammanflätade vid någon bar med läpparna klistrade mot varandra, förevigade i någon slags lycka. Jag minns hur bilden skar i mig som glödgade knivar, för jag var så LYCKLIG på den, lycklig och sorglös och sammanflätad med någon jag tyckte om. De var tagen bara två veckor tidigare men då jag satt där var...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-04-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag önskar alla människor kunde förstå och omhulda skönheten i vemodets svävande och ogripbara uppenbarelse. Sorgsenhet motsäger inte lycka, de kompletterar, nästan förutsätter, varandra på ett underbart och vackert sätt. Som jag tidigare sagt så är alla människans känslotillstånd unika och bör vårdas, så också sorgen. Nu talar jag om den lätta och porösa sorg som ligger som en sval dimma över dig, inte den tunga sorg som river ditt hjärta i trasor och lämnar dig blödande på marken, den sorgen är även den nödvändig, men på intet sätt vacker. Den bitterljuva sorgsenhet som saktar ner världen drivs av kärlek och saknad och sveper sig om dig som ett lätt och helt ogripbart dimsjok i sommargryningen. Trollsk och förunderlig, sval och vacker får vemodet dig att tänka tillbaka och undra över allt som varit och som kunnat vara. Någon är förundrad över varför jag känner att det är så viktigt att förmedla dessa tankar, dessa känslor. men ser ni inte?? Ser ni inte...

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-04-29

Visa hela (0 kommentarer)

Ok, nu har jag gjort damage control på det här spektaklet. Jag har skjutit ifrån mig och skapat distans. Aldrig någonsin att han ska veta hur mycket han fått mig ur balans. Avskyr vackra karlar med sexiga mörka ögon som helt oförskämt fångar mig i flykten och rubbar mina bräckliga cirklar! Jag skickade ett aningen osammanhängande men förhoppningsvis förståeligt mess till J för att rensa luften en aning. Jag vill sticka hål på den här bubblan som växt runt honom och mig och avdramatisera hela skiten. Om jag vill ha kvar honom i mitt liv och se den där blicken igen så måste jag få honom att tro att veckan som gått inte betyder någonting. Men det gör den, på sitt obeskrivbara sätt.

Jag är som jag är och jag känner mig själv.. det kan vara så att vad jag fastnade för var den där gesten förra lördagen. Då han la armen om mig på morgonen och strök mig i nacken. Oavsett vad han menade med den så hände någonting i mig precis i den stunden. En längtan efter mer sånt....

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-04-28

Visa hela (1 kommentar)