En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

om en mage

Usch vad jag hatar att vakna ur fina drömmar till min mage och mina lårs existens. I morse kom barnen och slogs om vem som skulle få ligga närmast mig och det första jag tänkte när jag kom upp ur sömnens värme var verkligen "blä, vad jag är fet och ÄCKLIG". Shit. Nu har det gått för långt. Dags att verkligen verkligen verkligen göra någonting åt det! Innan jag utvecklar bulimi måste jag ta tag i detta på ett hälsosamt sätt.

Så jag ska göra ännu ett försök att börja viktväkta. Det funkade ju så otroligt bra efter att dotter föddes, då gick jag ner 20 kg till lite mindre än det jag väger nu. Då borde jag kunna gå ner tio kilo till! Har börjat äta tabletter som sväller lite i magen så att man känner sig aningen mättare vid varje måltid också. Och så ska jag hämta tider för spinning och annat från hälsohuset som ligger här på gatan.

Jag kan fixa det här. Jag ska gå tillbaka till den där kroppen som jag visste var fin. Och när jag gjort det så är ETT problem ur världen i allafall!

Dags att klä på snorungarna. En ny dag begynner.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-10-04 07:39

Eller så tar du itu med din självkänsla istället, babe? Tipsar om boken "Självkänsla nu" av Mia Törnblom - den HJÄLPER verkligen! I know!!! Kärlek, älsklingen min!

/Erindriel - som VET att du (och dina lår!) är fin(a)!

Skrivet av rindriel, 2007-10-06 00:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?