En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

JBF - billig fylla och amoraliskt leverne

Ännu en natt har förlupit i en virvelvind av tequilashots, karlar och masskärlek på dansgolvet. (Glöm vin kvinnor och sång - det är passé) Ska inte berätta alltför ingående om denna händelserika och, i dubbel betydelse, våta kväll (nej, inget sånt snusk.. jag menade självfallet att det ösregnade) för nu sitter jag och fryser och är trött och vill duscha och komma i lite varma kläder. Kom precis hem. Men en liten redogörelse ska ni få.

Kvällen började med middag hemma hos en av faddrarna och hans flickvän, i deras otroligt fina och välmöblerade bostadsrätt i centrala Storsala (han är SÅ överklass men ändå schysst) och slutade på andra sidan ån i en sunkig studentkvart på triljonte våningen. Med Jocke , en 24-årig boy-toy som jag hittat på en av nationerna. Eller om det var han som hittade mig, om det tvista de lärde.

Det var för jävla nice måste jag säga. Vi satt framför hans franska balkong framåt morgontimmarna när alla gått hem. Nakna och ihoptrasslade under ett täcke satt vi och rökte maja med domkyrkans svarta torn och gargoyler insvepta i dimma precis utanför i höstmörkret. Och med det eviga regnet smattrandes mot takplattorna.

Sen följde en lång natt av gymnastiskt jävla trapetssex. Är helt slut som människa - och som kvinna. Men äntligen har jag fått bort Jay från slutet av listan.
LeList.
Som bara växer och växer.

Fan vad cynisk jag är. Jag blir värre och värre hela tiden. Jocke var verkligen snygg och skärpt (blivande ingenjör av någon sort) och mycket attraktiv på många sätt. Han har ett lite indianskt utseende med brunt hår i vilda lockar och höga kindben. Men inte för mycket. Kanske har han någon slags samiskt påbrå. Who knows, who cares? Snygga tatueringar, fin mage, schysst produkt innanför pannbenet - en riktigt sexig kille. (fattar inte hur jag egentligen lyckas att hitta dessa toksnygga karlar hela tiden..?) Men hur som helst så var han så mån om mig och ville se mig i ögonen och stryka mig över håret och det kunde jag inte riktigt med. Bah humbug!! Det fanns inte ens i min värld att ta hans nummer eller överhuvudtaget nära idéer om att träffa honom igen. Så i morse trasslade jag ut mig ur hans brottargrepp, lokaliserade merparten av mina underkläder (lite svinn får man räkna med), sa hejdå och gick utan att se tillbaka.

done, done, and on to the next one.
-K. Cobain-

Mitt beteende är jävligt självdestruktivt på sätt och vis. Eller frigjort, om man väljer att se på det på ett annat sätt. Men jag har verkligen ingen tro på förhållanden överhuvudtaget och med den inställningen är det svårt att se poängen med att träffas igen. Samtidigt behöver vi alla bli knullade och kramade ibland. Och Jocke var dessutom sjukt bra på att kyssas - och på en hel del andra saker också nu när jag tänker efter. När i helvete blev dessa småpojkar rutinerade älskare?
Jag känner mig gammal.

På tal om något helt annat så har jag ögonen på en av våra faddrar. N. Han har en sån jävla skön stil och är skitrolig. Men det är ytterst få på utbildningen som är singlar så risken är överhängande att också han har flickvän. Would be just my luck. Annars ska jag ta honom.

Jaja, ska inte tjata mer, måste duscha bort synden, klä mig varmt och knata bort till mor min och hämta barnen.

Later babes

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-09-08 10:54

Äh vadå, att du fortfarande spanar och ligger är väl ett sundhetstecken i sig eller? (ja, jag återuppstår för fulla muggar här, lägger mig i igen.) Snyggt jobbat med plugget för övrigt, jag läser även om jag inte skriver, tycker du är skitbra och du verkar verkligen gilla vad du gör, fan vad skönt..!

Skrivet av ElaTeskoj, 2007-09-08 18:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?