En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

kväll på nationerna

just hemkommen från min allra första pubrunda på studentnationerna med de andra psykologerna! Kusin M kom hit från storstaden efter jobbet för att passa barnen och åker tillbaka tidigt i morgon bitti. Creds till henne för att hon ställer upp för en behövande ensam mamma-syster! Hade kanonkul - även om det gick mot min natur att gå hem i förtid, men går sista tåget hem 00.13 så har man väl inget val. Suck.

Fadderklassen hade gjort armbindlar åt oss som det stod PSYKO på i stora svarta bokstäver, är barnsligt stolt över min, den ska sparas och eventuellt hängas upp på något fint ställe. Fånigt kanske men för första gången i mitt liv har jag en självklar roll i ett stort sammanhang. Jag är del av detta och en självklar sådan också, det känns så ovant underbart. När vi tex kom till Upplands nation hade någon i fadderklassen kommit före och i kassan frågade de oss "psykologer på pubrunda?" och släppte in oss utan att vi behövde visa kårleg. Jag kände mig så jäkla stolt och delaktig i något enormt speciellt.

Och om ni tycker jag är oekonomisk som går ut på pubrunda med min skrala ekonomi så måste jag bara påpeka hur extremt billigt det är att supa sig full som student.. 20kr/ölen eller 30kr/groggen. Det kan jag nog leva med tror jag... hehe. Inte för att jag fördrack mig ikväll direkt, men det kommer fler tillfällen!

Nu ska här sovas, i morgon blir det föreläsning om minne och intelligens bright and early, samma kapitel som ska examineras på fredag (och som jag inte ens hunnit skumläsa än) och jag är mer än lovligt trött efter nästan 20 timmar on the go. Känner mig ärligt talat helt suddig i konturerna.

Men lycklig.

Godnatt bloggvärlden, have a good one.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-09-05 00:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?