En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

you've been inked

Trött - tröttare - LeTigre.
Jag reserverar mig för att jag är själsligt, fysiskt och psykiskt utmattad
så mitt skrivande är torrt, livlöst och oinspirerat ikväll. Håll till godo.

Var (äntligen) och fyllde i min tatuering idag. Eller började i alla fall.
Jag var superduktig!!
Satt blickstilla och klagade inte alls, förde tom ett terapeutiskt samtal över telefon med en upprörd C samtidigt som en man karvade i min ryggrad med en vibrerande nål. Med reservation för att jag kanske inte var lika vis och/eller förstående som jag brukar vara tror jag ändå hon uppskattade ansträngningen. Stod ut i tre och en halv timme innan kroppen började protestera. Det började plötsligt göra ONT, och då menar jag verkligen så-jävla-förbannat-helvetes-ONT. Det är ingen picknick att tatuera sig i normala fall med plötsligt fick jag en regelrätt smärtchock. Han (mannen med nålen) sa att det är normalt att det gör ondare och ondare ju mer försvagad kroppen blir. Och jag är väl mer eller mindre utsliten just nu så jag är stolt över att jag orkade så pass bra ändå. Jag har ungefär en tredjedel kvar att fylla i och efter det ska den gås över en gång till.
Lunka på, lunka på, vi har långan väg att gå..

Denna session var ändå en promenad i parken jämfört med den förra då över en meter konturer ristades in. Där kan vi snacka om en maschocistisk våt dröm, den gången tog det 4,5 timme och gjorde fasansfullt ont. Men det är också normalt att konturer är värre än ifyllnad. Jag var dessutom sjuk som en hund efter den gången, låg och skakade i feberfrossa hela natten. Så denna gång sa jag ansvarsfullt stopp när jag började frysa okontrollerat i det varma rummet och smärtan eskalerade på det där mer eller mindre outhärdliga sättet.

Sen hade jag barnens kusin här så sömnkampen var minst sagt intensiv ikväll. Den sista (sonen som vanligt) dukade under vid halv elva, men inte förrän han och tjejerna tömt mig på varenda gnutta av energi som fanns kvar i denna sorgliga kropp jag släpar runt på.

Efter att ropen tystnat drev jag runt en stund och kände mig borttappad. Insåg snart att det beror på att jag har SOMMARLOV! Vad gör man när man inte måste göra någonting?? En mycket ovanlig känsla. Till slut slog jag mig ner på soffan med en bok. Läste ut den nyss. Jag har saknat att sträckläsa deckare eller ligga och filura över poesi - bara för att. När man pluggar hinner man aldrig läsa annat än kurslitteraturen. Det kändes fint att läsa bara för nöjes skull. Synd att jag läser så fort bara, böckerna tar slut så fort.

Nej nu ska jag smörja min ömma rygg och sen bädda ner mig på min hårda soffa, alla andra sängar är fulla av barn och jag tänker fanimej inte riskera att de vaknar!!

I morgon är det midsommarfirande med dagis och sen jobb.

LikeADevil: orkar inte fixa bilder ikväll, ska försöka hinna ta i morgon, låter den ligga tills du sett dem. (Man behöver minst tre kort för att få med hela tatueringen.)

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-20 00:09

Yeah! Då väntar jag med spänning på bilderna! ;)

Skrivet av LikEaDeviL, 2007-06-20 01:06

Hej!

Vilken snygg tatuering! Jag var och gjorde min första tatuering igår och utstod en förjävlig smärtchock i 3 timmar...fy fae..haha!!! Nämen alltså jag är inte den som är kinkig vad gäller smärta men tatueringen gjorde bra jävla ont! Heela tiden! Och som sagt, de karvar ju i kroppen...det kändes kan jag säga! Gjorde änglavingar på ryggen jag. Ha det bra!!! Och lycka till med det fortsatta karvandet =)

http://levinda.blogg.se

Skrivet av Levinda, 2007-07-20 09:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?