En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

ett jävla ord i timmen.

Jag har en mycket dålig vana. Jag skjuter upp allt jag tycker är tråkigt till absolut sista minuten, gärna längre än så. Sen liiiiiiiider jag mig genom det på plågsamt möjliga sätt.

Som den här uppgiften jag sitter med nu. Jag har de senaste tre veckorna ämnat skriva ett försenat pm om de globala ekonomiska institutionerna. Och ja, det är lika tråkigt som det låter. Om inte ÄNNU tråkigare. Jag har inte det minsta intresse i detta ämne. Inte ens ett mikrogram.
DET ÄR SÅ FÖRBANNAT URTRIST!!!

Min stora lycka ligger i att jag är intresserad av nästan allting. Jag kan uppmana intresse för de mest bisarra ämnen och därför glänsa mig genom tenta efter tenta. Men här tar min fascination slut. Global ekonomi är ack så relevant och viktig att lära sig om man, som jag, vill förstå allt och alla i den här världen vi lever i.. men fy fan hur jävla helvetes tråkigt kan en enda liten sketen uppgift vara???

Så jag har, som så ofta förut, kört min "urtrist och fullkomligt dötråkigt"-studieteknik ikväll. Den går ut på en orealistisk önskan att om jag sitter bredvid en uppslagen bok hela kvällen borde något av det som står på sidorna läcka ut och fastna i min teflonhjärna. Det funkar inte. Har aldrig gjort.

Därför har jag sedan barnen somnade vid 21 skrivit tre ord i mitt pm. Wonderful.

Men jag har gett mig fan på att inte gå och lägga mig förrän det är mailat till generalen. Jävla bajs.

TänkVadSköntDetKommerKännasAttHaSommarlovImorgon!!
TänkVadSköntDetKommerKännasAttHaSommarlovImorgon!!
TänkVadSköntDetKommerKännasAttHaSommarlovImorgon!!
TänkVadSköntDetKommerKännasAttHaSommarlovImorgon!!

Gny. Ynk.

01.05
NU. Nu är det skickat. Det blev helt jävla askasst. Så B. Men nu är det skickat och jag är FÄRDIG med skolan för den här terminen. Återstår bara själva domen då. Jag tror jag föll på målsnöret nu i det sista och drog på mig ett G, vilket innebär ett G i kursen i stort. Kuk.

Sitter med ögon som värker och som är så suddiga att jag knappt ser tangenterna framför mig. Har dessutom världens jävla pink-eye, mitt högra öga är mer än lovligt blodsprängt. En yta stor som en femtioöring är totalt knallröd. Ser skitäckligt ut. Tack Gode Gud att detta snart är över och jag kan få vara ledig med mina barn och försöka vila upp mig. Jag är på gränsen till en total kollaps både fysiskt och mentalt tror jag. Jag orkar inte med mer av detta arbetande hela dagarna och pluggande/packande hela nätterna efter att barnen somnat. Det fungerar inte. Nu ska jag gå och falla död på min underbara, helt fantastiska, och otroligt uppsakattade SÄNG.
Natten people.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-18 23:30

- Jo precis :) Vi får väl se då, limegrön blir säkert bra.

- Gällande hårbandet, det var alltså inte fint? :S

Skrivet av Soderlund, 2007-06-19 08:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?