En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Sovmorgon

Nyduschad och tandborstad, fräsch. Gick inte upp förrän 09.30 idag!!! Dottern sov över hos sin "pojkvän" för allra sista gången och sonen installerade jag framför en disneyfilm. Fick ligga och dra mig så där mysigt, med en miljon små avbrott i form av frågor och hjälpbehov vid toaletten, påklädnad och tv-tittande visserligen men det är en bisak.

I går packade jag massor av lådor så idag känns det väldigt tomt här. Speciellt eftersom jag packat alla gardiner, det ekar i köket. Kusligt. Har packat nästan alla kläder och bara lämnat vad vi behöver för att klara de närmsta veckorna. Har också packat alla torrvaror och upptäckt hur mycket gamla saker som gömt sig längst bak i skåpen.. nyponsoppa från 2002, oöppnat farinsocker med bäst före datum 2005, en chipsdip utgången sen tre år... mysigt.

Idag ska jag skriva färdigt min sista skoluppgift och maila den till Generalen, sen tror jag att domen kommer falla i morgon eller på tisdag. Jag har faktiskt resignerat mig till att det kan bli ett G. Men jag VILL INTE. Jag kan ju bättre än så.

Har funderat mycket på flytten och vad den innebär för mig på olika plan. Men jag behöver fundera mera innan jag skriver ner mina tankar.

Oj, nu har sonen hittat ett par gamla rullskridskor från 1980-talet, fått på sig dem och faktiskt kommit på fötter.

Dags för rädningspatrullen att rycka ut!

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-17 10:25

haha han också alltså? Min femåriga lillebror har inte tagit av sig sina sen han hittade dom (neonrosa och gulgrönsvarta med fyra hjul) för tre månader sen, och vårat gamla hus är fullt av trösklar. En gång fick han somna med dom på. Lycka till med all flytt, pest medans man gör det men det brukar alltid kännas fantastiskt med nyhetens behag och allt det där..jag flyttade sex sju ggr innan jag ens fyllt sex år, och jag har inte tagit nån skada av det...=)

Skrivet av ElaTeskoj, 2007-06-17 13:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?