En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

här är ditt liv, i en kartong

Jag har bott i flyttlådor sen påsk nu. Jag är så trött på det.
Det är smutsigt och stökigt och jag har börjat få svårt att hålla reda på var saker och ting är. Jag avskyr det. Jag vill ha kontroll!
Jag har börjar föreställa mig att i den nya lägenheten kommer det alltid vara rent och städat, alltid finnas mat i kylskåpet och tvättkorgarna kommer aldrig svämma över. Min nya vita (!!!) soffa kommer aldrig bli fläckig, solen kommer alltid skina genom blänkande rena fönster och i min lilla rabatt kommer vackra och välvattnade perenner trängas. Jag själv kommer såklart att äta enbart sallader och färsk frukt, dricka massor av vatten och jogga minst 5km varje morgon. Jag kommer väcka beundran hos alla grannar eftersom min hud är så klar, mina ben så långa, min stil så exotisk
- och eftersom jag är den enda unga singelflickan i byn.

Ja, hejsan. Snacka om att leva i en drömvärld.

Abropå drömmar så drömde jag i natt att.. nej.. otroligt... jag totalglömde drömmen medan jag skrev! Den gled från mig så där sombara drömmar kan. En normal människa kanske skulle sudda ut meningen då men orka.

I går var en positiv dag. Jag fick in en kassa fyra gånger större än normalt, lägg till att alla varor kostar halva priset så kan du räkna ut hur mycket jag fick jobba igår! Jag hoppas på stor kassa i dag igen. Chefen förtjänar det, han är så go. Tror att jag drömde om honom vid något tillfälle i natt. Han är rätt snygg, på ett lite Stureplansbrat meets cowboy-sätt.

Jag har verkligen ingenting att rapportera. Mr. B har inte ringt igen, ganska skönt faktiskt. Jag har inte pratat med någon förutom syrran och C de sista dagarna. Förutom på jobbet.

Längtar efter att få örja plugga på campusi stora staden. Ska bli så UNDERBART!! Tänk att kunna diskutera med folk. På det där sättet som förutsätter att människorna du pratar med är intresserade av att tänka en gång till, analysera och ifrågasätta allt det där som tas för självklart. För ingenting är ju självklart egentligen.

Svammel svammel. Gud vilken tråkig individ jag är.

Jag behöver lite spänning. Om man skulle ta och göra något olagligt eller något.
Eller kanske inte.

See ya l8r, alligator

[15 days and counting]

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-15 08:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?