En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

världen är för liten

Upptäckte nyss att en av mina favoriter i sin tur har en favorit som kommer härifrån Småköping. Läskigt. Världen krymper och blir för trång för mig. Det är lite farligt. Tänk om jag blir igenkänd?

Drömde om mitt förra jobb. Jag var bartender (något jag arbetat som av och till sen 1999) på en snobbig klubb i en grannstad. En riktigt snobbig klubb. Slutade i protest i våras då ägaren blåste mig på en del pengar. Nu drömde jag att stället öppnade upp igen, på en båt. Och jag fick vara värdinna. Jag vaknade mitt uppe i när jag höll på att duka upp till ett tequila-race och lägga ut sunkiga och omatchande dukar. Weird.

Efter gårdagens regn och kyla verkar sommaren återhämtat sig idag. Typiskt. Regn och rusk på min lediga dag och sol och värme då jag jobbar. Såklart.

Hoppas på lite ruljans i butiken idag, bara några veckor kvar tills vi upphör så vi kör en "ta 4 betala för 2"-drive nu. Vi hoppas att det mesta ska säljas bort. Kan knappt fatta hur fort tiden gått, känns som igår jag tog det här jobbet för att i god tid hinna dryga ut flyttkassan. Och nu är det bara två veckor kvar.

Shit.

Jag ska klä på mina bråkiga små busar strax och gå till dagis. Sen ska jag och min fula röda mountainbike ta en rejäl omväg till jobbet. Ut ur stan, in i skogen och tillbaka, tänker cykla längst floden i morgonsolen med musik på högsta volym i lurarna. Behöver frisk luft och få röra på benen.

Min stressmage måste vårdas i sommar. För första gången på sju år har den kommit tillbaka med full kraft de ssista tre månaderna. Är rädd för att magkatarren blommat upp igen. Det värker och svider varje gång jag äter någonting och nästan för jämnan för den delen. Blä.

Nej nu ska jag ge mig. Jag har inget spännande att skriva om. Ha det fint.

[16 days - and counting]

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-06-14 08:08

Jag tror inte att han har läst den. Men Ulrika (sambon) har läst den.
Hon tog mig med på en tur med bilen nyss, så vi har snackat en del.

Puss babe

Skrivet av Soderlund, 2007-06-14 20:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?