En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

stad av vatten

Regn regn regn, det har forsat ner i dag också.
Forsat ner på mig där jag har marcherat fram med det rufsiga gräsgröna håret klistrat mot pannan och maskaran rinnande på kinden. Min trasiga axel har värkt i den fuktiga kylan som påminner mig om åren i regnets förlovade land. Småköping låg mörk och tung och centrum var övergivet idag, likaså min butik så jag fick mycket tid till att studera, alltid något.

I övrigt har ingenting hänt, ingenting alls. Det gör mig obehaglig till mods. Avskyr såna här ingenting-dagar, tänk om idag är den sista dagen i mitt liv? Nej, jag tror inte att jag ska dö, men man vet ju aldrig eller hur?

Hela dagen har det krupit obehagligt i kroppen på mig, liksom som om jag har en svag elektrisk spänning strömmandes genom blodet. Dessutom är halsen svullen och gör ont vilket gjort att jag varken ätit eller druckit tillräckligt. Sen tyckte jag mig höra Mr. B's röst i gallerian utanför butiken större delen av eftermiddagen, jag gick till slut ut och tittade men det var naturligtvis inbillning. Jag vet inte om jag blev lättad eller besviken.

Inget att skriva om, inga ord! Mitt liv känns så outsägligt trist, det händer ju ingenting!! Suck.
Nej vänta, ett glädjeämne har jag! Jag har splashat pengar på MIG SJÄLV! Jag har köpt en sån snygg korsett + kjol (eller kjol och kjol, den är så kort att den nästan kan klassas som grenlös trosa)! Sitter som en smäck gör den och jag längtar efter att ha på mig! Jag känner mig vacker i den.

Nej.. nu har jag ju gjort det igen, missat min designerade läggtid med råge, bara några timmar tills klockan ringer igen. Jag sover ju aldrig. Suck. Jag måste lära mig hur man sover ordentligt.

Over And Out.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-22 00:48

Satan vilken läcker! Men jag har inte grönt hår och mod att ha en sån på mig utanför hemmets fyra väggar (med dörren låst med dubbellås och alla nycklar inne). Jag är faktiskt skrämmande vanlig och rädd för vad folk skulle tänka... Kanske dags att göra något åt det. Finns den i en större storlek?

Varför var Barbapapa roligt? Han förvandlar sig till vad hans barn behöver ständigt. Jag kan inte tänka mig en smartare funktion hos en pappa. Tänk att bara kunna förvandla sig till ett flygplan och ta med barnen och mamman till Afrika på semester. Kan aldrig skylla på att han inte har pengar eller tid för han behöver inte jobba in några pengar heller. Kräver en förklaring! ;)

Den där elektriska spänningen brukar jag bota med glass... Ont i halsen också för den delen. Kan dessvärre inte rekomenderas som en vana.

Skrivet av lilla_Py, 2007-05-22 08:42

Det har du ju rätt i. Det är komiskt. Har köpt några böcker om barbafamiljen till sonen och de är verkligen en produkt av sin tid... Läskig form av chokladmjölk? Dina ungar är äldre än min, vi har inte kommit dit ännu...

Måste också tillägga att maken är sorgligt opraktisk men han har ju viljan i alla fall. Då kan han ju kanske betala någon praktisk människa för att snickra åt barnbarnen.

Du har rätt i att sorgen blivit mer och större sedan sonen kom. Jag älskar honom så gränslöst och inser hur oälskad jag själv var. Snacka om självupptagen... Hur kan man inte älska sina barn? Det är egentligen han som är den sorgliga i sammanhanget eftersom han missat så mycket och kommer att missa ännu mera.

Skrivet av lilla_Py, 2007-05-22 10:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?