En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

fylleragg och ältande i Småköping stad.

Borde kanske döpa om min blogg till detta. Jag skriver nämligen nästan uteslutande om två ämnen: fylleri/karlar eller ångest/gamla demoner. Men mitt liv är ju mycket mer än så, det hoppas jag att jag kommer komma ihåg när jag i framtiden läser gamla blogginlägg.

Jag ringde Mr. B idag och bad om URSÄKT för mitt ringande i natt. Han bara skrattade. Jag hoppas verkligen inte att han tror att sånt här är vardag för mig, att jag irrar runt tokfull, gråtandes och borttappad och ringer halvt främmande karlar om nätterna för jämnan. Nej usch. Bjöd honom på bio på fredag medan jag var i gång. Han var eventuellt bortlovad på pokermatch men skulle återkomma. Vi är ett gäng som ska gå och se pirates så kan han inte är dte ingen katastrof. Jag ÄLSKAR för övrigt pirates, Johnny Depp har varit min kändisförälskelse i åratal. Förra sommaren snodde jag en affish föreställande honom som kapten Jack Sparrow ur en sönderslagen busskur, den är väl en sådär 2 x 1,5 meter =) Den har suttit på väggen vid fotändan av sängen sen dess så att JD är det sista jag ser innan jag somnar och det första mina ögon möter då jag vaknar. Soooo gorgeous.

I övrigt känns det ganska bra idag. Trots skräcken i natt så känner jag mig lugn. Jag känner mig omtyckt och omgiven av kärlek. C och X och Mr. B tog hand om mig när jag behövde hjälp, det känns så tryggt. Jag har trots allt flera människor som älskar mig och som jag älskar tillbaka och väldigt få som ogillar mig, och vad mer kan man begära här i livet?

Nu ska jag tvinga mig själv att se en inspelad tvåtimmarsföreläsning om ekonomisk globalisering. Suck. Men brorsan och jag har hyrt casino royal och köpt en påse ostbågar så när barnen är nattade ska jag stoppa om mig själv på soffan och ta en lugn filmkväll!

Live Long and Prosper.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-20 15:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?